Isle of Man: Σημαντική επιτυχία του Ανδρέα Ψυχογυιού

H ομάδα PSYCHOGYIOS TIRES RACING TEAM ολοκλήρωσε επιτυχώς το Manx Grand Prix 2019 με τον Αντρέα Ψυχογυιό για έκτη συνεχόμενη χρονιά να τερματίζει και στις 2 κατηγορίες που συμμετείχε.

O Αντρέας Ψυχογυιός κατάφερε να γράψει ιστορία κατακτώντας το 2 συνεχόμενο κύπελλο REPLICA τερματίζοντας στην 39 ένατη θέση (76 εκκινήσαντες, 55 τερματίσαντες) στην ποιο απαιτητική κατηγορία του Manx Grand Prix, την SENIOR. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε η ομάδα του παρά της δυσκολίες των κατατακτήριων δοκιμών, ο Αντρέας δεν πτοήθηκε και δήλωσε πάντα έτοιμος για δύσκολες καταστάσεις.



Στην κατηγορία JUNIOR, ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση δυόμιση ωρών λόγω άστατου καιρού. Ο Αντρέας  πέτυχε τον αρχικό του στόχο, δηλαδή τον τερματισμό, έχασε όμως από τα χέρια του το κύπελλο. Πιο συγκεκριμένα, ενώ ήταν στην 34 θέση, έκανε διέλευση με 4 χιλιόμετρα επιπλέον του ορίου ταχύτητας των 60 χιλιομέτρων. Οι κριτές έδωσαν 30 δευτερόλεπτα ποινή στέλνοντάς τον στην 43 θέση και έχασε έτσι το κύπελλο REPLICA, καθώς βρέθηκε εκτός της πρώτης 40άδας.

Ο Αντρέας Ψυχογυιός και η ομάδα του ευχαρίστησαν θερμά τις λέσχες και τους χορηγούς που στήριξαν αυτή την προσπάθεια και βοήθησαν στο να γίνει πραγματικότητα η φετινή συμμετοχή σε αυτόν τον τόσο σπουδαίο αγώνα.