Honda: Προ των πυλών κι άλλη αποκάλυψη

Ένα νέο μοντέλο ετοιμάζεται να αποκαλύψει η Honda, ακριβώς στο τέλος του μήνα! Περί τίνος θα πρόκειται; Δείτε τι γνωρίζουμε…

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Πριν από λίγες ώρες, μια teaser εικόνα από την ίδια την Honda, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, με την πρώτη της εμφάνιση να γίνεται στην ιστοσελίδα της Ινδίας. Στην εικόνα, η Honda ανακοινώνει την παρουσίαση ενός νέου μοντέλου, στις 30 Σεπτεμβρίου και μας προδιαθέτει (κατά λέξη) να στρώσουμε τα κόκκινα χαλιά!
 
Δείτε την εικόνα: Σε αυτή, φαίνεται ένα «στέμμα» να δημιουργείται με τα γραφικά, ενώ η αφίσα κάνει λόγο για μια… βασιλική παρουσίαση (majestic launch). Εντελώς αινιγματική η γλώσσα που χρησιμοποιεί η Honda και, προς το παρόν, μόνο σενάρια δημιουργεί για τις προθέσεις της!
 
Ένα από αυτά είναι το εξής: Η Honda ετοιμάζει απάντηση στην Royal Enfield, τουλάχιστον για την αγορά της Ινδίας, παρουσιάζοντας ανταγωνιστικό μοντέλο στην super hot κατηγορία των νεορετρό μοτοσυκλετών. Μάλιστα, η υπόθεση αυτή στηρίζεται και σε δηλώσεις του προέδρου της Honda Ινδίας, Atsushi Ogata, ο οποίος είπε ότι η Honda δεν έχει ένα «fun μοντέλο με προορισμό την Ινδία».
 
Αυτό είναι το ένα σενάριο. Το άλλο, είναι αρκετά διαφορετικό και βλέπει την εταιρεία να παρουσιάζει ένα νέο scooter, ίσως δε να αναβιώνει και το όνομα «Majesty». Η φρασεολογία που χρησιμοποιήθηκε στην αφίσα, αφήνει κάποιο περιθώριο και για αυτό το σενάριο, φυσικά όλοι μας γνωρίζουμε τον βαθύτερο στόχο των teasers: Να δημιουργήσουν συζήτηση, πριν την επίσημη αποκάλυψη.
 
Τι ετοιμάζει λοιπόν η Honda; Μείνετε συντονισμένοι μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου…