Η Mad Bikes στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Μοτοσυκλέτας

O Γιώργος Γερακιανάκης συμμετείχε με επιτυχία σε αγώνα του Ιταλικό Πρωτάθλημα Μοτοσυκλέτας μαζεύοντας πολύτιμες γνώσεις και εμπειρία.

Εδώ και 25 χρόνια η Mad Bikes είναι στο πλευρό των μοτοσυκλετιστών παρέχοντας υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής σε οποιοδήποτε δίκυκλο με εξειδίκευση στις ιαπωνικές μοτοσυκλέτες. Μπορείτε να απευθυνθείτε στο φιλικό προσωπικό για την αλλαγή των ελαστικών, αλλά και για βελτιώσεις που θα αναδείξουν τις πραγματικές δυνατότητες της μοτοσυκλέτας σας. Η Mad Bikes αναλαμβάνει ακόμα διεκπεραιώσεις χαρτιών και αδειών για λογαριασμό σας ώστε να εξοικονομήσετε χρόνο, ενώ αναλαμβάνει επισκευή τρακαρισμένων σε συνεργασία με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες, για να επιστρέψει το δίκυκλο στα χέρια σας το συντομότερο δυνατό. Αν ψάχνετε για καινούργια ή μεταχειρισμένα ανταλλακτικά, οι τεχνικοί της Mad Bikes θα σας κατατοπίσουν, προκειμένου να βρείτε τα πιο κατάλληλα για τη μοτοσυκλέτα ή το scooter σας.

Η τεχνογνωσία της Mad Bikes πηγάζει από τους αγώνες και πρόσφατα ο Γιώργος Γερακιανάκης συμμετείχε σε αγώνα του Ιταλικό Πρωτάθλημα Μοτοσυκλέτας στην κατηγορία SS300 που έγινε στην πίστα της Imola. Αυτή ήταν η πρώτη του συμμετοχή σε αγώνα του εξωτερικού σε μια πολύ ανταγωνιστική κατηγορία. Ο Γιώργος κατάφερε να τερματίσει τον αγώνα και απέκτησε πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις που θα τον βοηθήσουν να εξελιχθεί στο μέλλον και να διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο.

Σύμφωνα με δηλώσεις του: “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που συμμετείχα στο CIV, ήταν ο πρώτος μου αγώνας στο εξωτερικό και αντίκρισα πολύ δυνατούς οδηγούς και αυτό ήταν κάτι μοναδικό. Κατάφερα και πήρα μια 15η θέση και είμαι ικανοποιημένος με αυτό για 1ο αγώνα. Πιστεύω στον εαυτό μου και βήμα βήμα θα προσπαθήσω για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ευχαριστώ την οικογένεια μου που με στηρίζει πάρα πολύ σε όλο αυτό!”

Εμείς ευχόμαστε τα καλύτερα στον Γιώργο και την ομάδα του και είμαστε σίγουροι ότι έχει πολλά να προσφέρει στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Καυκάσου 176, Κυψέλη

Τηλ.: 210 8663351