Αυτό είναι το εμπρός μέρος του νέου Honda Forza 750...

Honda Forza 750: Επιβεβαίωση με νέο teaser

Από επίσημα χείλη φτάνει πλέον η πληροφορία για το νέο Honda Forza 750, που θα αποκαλυφθεί τον Οκτώβριο. Δείτε περισσότερα…

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

«Η οικογένεια Forza μεγαλώνει» λέει χαρακτηριστικά το νέο Trailer για το ολόφρεσκο Honda Forza 750, που φτάνει τον Οκτώβριο. Πράγματι, πριν λίγες ώρες, η Honda δημοσίευσε ένα δεύτερο σύντομο βίντεο για το νέο Forza 750, που συμπληρώνει το πρώτο μικρό κλιπάκι που είχε βγει στον αέρα πριν λίγες ημέρες.(δείτε το κάνοντας κλικ εδώ)
 
Στο νέο βίντεο, που μπορείτε να δείτε παρακάτω, επιβεβαιώνεται επίσημα τόσο το όνομα του μοντέλου όσο και φαίνονται περισσότερα σημεία του. Βλέποντας το βίντεο, φαίνονται ξεκάθαρα το εμπρός και πίσω μέρος του, το κουμπί της keyless εκκίνησης αλλά και η TFT οθόνη, την οποία το Forza 750 θα φέρει. Ναι, έφτασε πια και αυτός ο καιρός και η Honda προλαβαίνει τους περισσότερους ανταγωνιστές, κάνοντας το βήμα.
 
Από την άλλη, η ονομασία του ως Honda Forza 750 καταδεικνύει ισχυρά, ότι ο δικύλινδρος των 750 κυβικών έχει κι άλλα χρόνια ζωής και πιθανόν δεν θα πάρει άλλα κυβικά, στο άμεσο μέλλον. Ωστόσο, μένει να δούμε υπό ποιες προδιαγραφές θα εξοπλίσει το Forza και ποια θα είναι στοιχεία-κλειδιά του, όπως η ιπποδύναμη. Πλέον, διαφαίνεται ότι το Honda Integra πλησιάζει στο τέλος της καριέρας του, με το νέο Forza 750 να το αντικαθιστά.
 
Για να δούμε, τι θα δούμε λοιπόν, καθώς το βήμα της Honda είναι μεγάλο για την κατηγορία η οποία τον τελευταίο καιρό πλησιάζει όλο και περισσότερο τις πολυτελείς μοτοσυκλέτες, σε συμπεριφορά, άνεση και εξοπλισμό.