net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δεν ξέρεις τι να παρακολουθήσεις πρώτα. Τον αναβάτη με το R1; Την ψηφιακή οθόνη; Ή τα δεδομένα της τηλεμετρίας;

Κάντε ένα γύρο στο Sugo με το νέο R1

Ακολουθήστε το νέο Yamaha YZF-R1, σε ένα γρήγορο γύρο στην ιαπωνική πίστα του Sugo, απολαμβάνοντας ήχο, και εικόνα τόσο από την πίστα και τη μοτοσικλέτα, όσο και από τις ενδείξεις οργάνων και τηλεμετρίας!

 
Απολαύστε τη νέα υπέρ-μοτοσικλέτα της Yamaha, από μία κάμερα τοποθετημένη On-Board σε μια δεύτερη μοτοσικλέτα που την ακολουθεί κατά πόδας στο Sugo, και ρίξτε με την ησυχία σας μια ματιά στις δεκάδες ενδείξεις των νέων οργάνων.
Είτε οι ενδείξεις της TFT οθόνης είναι υπερβολικά πολλές, είτε δεν έχουμε συνηθίσει εμείς να βλέπουμε τόσα πολλά στοιχεία σε όργανα μοτοσικλέτας! Βέβαια, όταν είσαι στην πίστα, σπανίως παρακολουθείς τα όργανα. Ρίχνεις μια κλεφτή ματιά που και που, ενώ συνήθως περιορίζεσαι να βλέπεις με την περιφερειακή σου όραση το shift light. Ίσως τελικά ο καλύτερος τρόπος για να παρακολουθήσει κανείς με όλη του την ηρεμία την οθόνη-υπερπαραγωγή του R1 είναι εδώ, σε ένα βίντεο, όπου δεν χρειάζεται να προσέχεις το δρόμο.

Τέλος, στο βίντεο θα δείτε τα στοιχεία της τηλεμετρίας, όσον αφορά στη δράση των ηλεκτρονικών συστημάτων του R1 σε κάθε στροφή, ευθεία, επιτάχυνση ή φρενάρισμα, και θα χαρείτε την IMU σε δράση.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ