net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οι κ.κ. Jonathan Rea και Tom Sykes χαριεντίζονται στην πίστα με το νέο ZX-10R.

Εργοστασιακό παιχνίδι με το νέο ZX-10R

Η νέα superbike της Kawasaki που παρουσιάστηκε χτες εξελίχθηκε με τη συνεργασία των δύο εργοστασιακών αναβατών της εταιρείας στο WSBK. Εδώ απολαμβάνουν τους καρπούς της δουλειάς τους.

 
Όπως έχουμε επανειλημμένα ξαναγράψει, η Kawasaki σχεδίασε το νέο ZX-10R με κεντρικό γνώμονα την πίστα και όχι τον δρόμο. Για τον λόγο αυτόν λοιπόν η συνεισφορά της αγωνιστικής ομάδας WSBK ήταν εξαιρετικά πολύτιμη. Δεν ξεχνάμε πως φέτος σάρωσε σχεδόν τα πάντα στον διάβα της με τίτλους σε WSBK, WSS και STK600, καθώς και τίτλους Κατασκευαστή και Ομάδας στο WSBK. Μάλλον ξέρουν τι χρειάζεται για να κερδίζεις σε υψηλό επίπεδο.
Στο βίντεο που μόλις πριν λίγες ώρες ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube η Kawasaki, οι κ.κ. Jonathan Rea (Παγκόσμιος Πρωταθλητής WSBK 2015) και Tom Sykes (Παγκόσμιος Πρωταθλητής WSBK 2013 και τρίτος αυτή τη στιγμή στην φετινή κατάταξη) παίζουν στην πίστα με το πολιτικό μοντέλο, απολαμβάνοντας το αποτέλεσμα της δουλειάς τους και συνειδητοποιώντας πόσο κοντά έχουν έρθει τα μοντέλα παραγωγής με τα κορυφαία αγωνιστικά.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ