net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η νέα sport έκδοση του Symphony SR 150, κυκλοφορεί με νέο αναβαθμισμένο κινητήρα, αποδίδοντας μέγιστη ισχύ 11,5 ίππους στις 8000 στροφές.

Το SYMPHONY SR εφοδιάζεται με δύο αμορτισέρ πίσω, με δυνατότητα ρύθμισης της προφόρτισης του ελατηρίου σε τρεις θέσεις. Εδώ στη μπλε-λευκή διχρωμία.

Ανανεωμένη και η εμφάνιση, νέα και τα γραφικά, για ένα ακόμη πιο sport αποτέλεσμα. H τιμή παραμένει ιδιαίτερα χαμηλά, στα 1.835 ευρώ, τιμή μετρητοίς

Όμορφες και εντυπωσιακές, και οι τρεις διχρωμίες, για την ανανεωμένη έκδοση του Best Seller scooter της SYM στην Ελλάδα.

Νέα, Sport έκδοση του SYM Symphony SR 150

Μία νέα sport έκδοση εντάσσεται στην οικογένεια SYMPHONY, του πρώτου σε ταξινομήσεις scooter στην Ελλάδα τα τελευταία 5 χρόνια, στα 150 κυβικά εκατοστά. Με νέα διχρωμία, αλλά και σημαντικές αναβαθμίσεις.

 
Το νέο SYMPHONY SR 150 σε δίχρωμη έκδοση, φέρνει μαζί του σημαντικές στιλιστικές και λειτουργικές αλλαγές:

Νέος δυνατότερος κινητήρας
Η νέα sport έκδοση του Symphony SR 150, κυκλοφορεί με νέο, αναβαθμισμένο, τετράχρονο, αερόψυκτο και διβάλβιδο κινητήρα, αποδίδοντας μέγιστη ισχύ 11,5 ίππους στις 8000 στροφές.

Νέες ρυθμιζόμενες αναρτήσεις
Το SYMPHONY SR εφοδιάζεται με δύο αμορτισέρ πίσω, με δυνατότητα ρύθμισης της προφόρτισης του ελατηρίου σε τρεις θέσεις.

Νέα εμφάνιση
Έντονες είναι οι παρεμβάσεις στην εμφάνιση του Symphony SR 150. Η δίχρωμη έκδοση αποκτά ακόμη πιο δυναμικό design, ενώ υπάρχει η επιλογή μεταξύ τριών εντυπωσιακών χρωματικών συνδυασμών.
  • RED – WHITE (κόκκινο-λευκό)
  • GREY – WHITE (γκρι-λευκό)
  • BLUE - WHITE (μπλε-λευκό)
Στο νέο δυναμικό design κυριαρχεί ο λευκός χρωματισμός στις ζάντες, στο spoiler και στο εμπρόσθιο φτερό. Το νέο SYMPHONY SR 150 “ντύνεται” με νέα γραφικά, τονίζοντας κι άλλο την ήδη επιθετική σχεδιαστική γραμμή του οχήματος.

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ