net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το ΜΤ-07 Tracer με δύο ενήλικες επιβαίνοντες στη σέλα του.

Ένα data logger στην τσάντα του συνεπιβάτη συλλέγει δεδομένα από την κίνηση της μοτοσικλέτας.

Το βασικό ΜΤ-07 ετοιμάζεται να υποδεχθεί ένα λίγο ψηλότερο αδελφάκι στη γκάμα.

Η εμπορική επιτυχία του MT-09 Tracer παγκοσμίως ωθεί τη Yamaha στην ανάλογη κίνηση και για το ΜΤ-07.

Νέες φωτογραφίες MT-07 Tracer

Για μια ακόμη φορά ο φωτογραφικός συνάντησε το υπό εξέλιξη νέο μοντέλο της Yamaha να κόβει βόλτες εξέλιξης στο Μιλάνο και φυσικά δε θα μπορούσε να χάσει την ευκαιρία.

 
Το έχουμε ήδη δει εδώ και λίγο καιρό, η ύπαρξή του δεν αποτελεί κανένα μυστήριο πια. Το νέο μοντέλο που σχεδόν σίγουρα περιμένουμε από τη Yamaha είναι μια ψηλότερη έκδοση του ΜΤ-07 με φέρινγκ στην ίδια ακριβώς λογική του MT-09 Tracer.

Δε μπορούμε να γνωρίζουμε αν οι Ιάπωνες θα προτιμήσουν να ονομάσουν και αυτό Tracer - αν και η λογική εκεί μας οδηγεί - αλλά αυτό λίγη σημασία έχει. Η ουσία είναι οι δύο νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν ελάχιστα προσθέτουν ως πληροφορία.Με το μάτι το μόνο που παρατηρούμε να διαφέρει είναι τα μαρσπιέ του συνεπιβάτη, ενώ μας δίνεται η ευκαιρία να δούμε πώς θα είναι με δύο ενήλικες άνδρες στη σέλα του - στριμωγμένα.

Κατά τα λοιπά, η απουσία βασικών διαφορών απλώς υπονοεί πως η τελική μορφή είναι λίγο-πολύ κατασταλαγμένη και περιμένουμε ως το φθινόπωρο να δούμε το νέο μεσαίο Tracer στην τελική του μορφή.

Πηγές: Visordown, Bike Social

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ