net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Με 200 ίππους από 199 κιλά και το πιο προηγμένο πακέτο ηλεκτρονικών στην αγορά, το R1M έγινε ανάρπαστο.

Όλο το κουστούμι του είναι ανθρακονημάτινο και η φύση του καθαρά αγωνιστική.

Με μικρές διαστάσεις και μεγάλες επιδόσεις, το νέο R1M είναι η χαρά της πίστας.

Από 1 Οκτωβρίου έχεις ξανά την ευκαιρία να κάνεις δικό σου ένα τέτοιο.

Εδώ έχει συγκεντρωθεί το απόσταγμα της αγωνιστικής τεχνολογίας της Yamaha.

Ξανανοίγουν οι παραγγελίες για το R1M

Αφού ξεπούλησε ολόκληρη την παραγωγή των 1.000 πρώτων R1M που είχε προϋπολογιστεί για το 2015, η Yamaha ανακοινώνει πως ετοιμάζεται η φουρνιά του 2016 και σε λίγο επανεκκινούν οι παραγγελίες.

 
Το κορυφαίο R1M παρουσιάστηκε μετά βαΐων και κλάδων, προσέθεσε ηλεκτρονικές αναρτήσεις Ohlins, άφθονο ανθρακόνημα και ένα περίτεχνο datalogger στην ήδη πάμπλουτη βασική έκδοση του R1 και μέσα σε ελάχιστο χρόνο έγινε ανάρπαστο.

Στα τέλη του περασμένου Μάρτη η Yamaha ενημέρωσε πως και τα 1.000 R1M είχαν πωληθεί, οπότε έκλεισε την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελιών, ώσπου να έρθει η ώρα για τη δεύτερη πατρίδα παραγωγής.

Η ώρα αυτή φτάνει λοιπόν, καθώς με νέο δελτίο Τύπου η Yamaha ενημερώνει πως από την 1η Οκτωβρίου θα αρχίσει πάλι να λειτουργεί η online φόρμα για να κλείσει κανείς το R1Μ του.

Παράλληλα, θα επανεκκινήσει το Yamaha Racing Experience, όπου οι ιδιοκτήτες των R1M δίνουν ραντεβού σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές πίστες για να οδηγήσουν με εκπαιδευμένους αναβάτες και να ενημερωθούν για τα μυστικά της πίστας και τις αρχές για το σωστό στήσιμο της μοτοσικλέτας τους από τον ένα και μοναδικό Colin Edwards.

Η μοτοσικλέτα θα είναι διαθέσιμη στον ένα και μοναδικό χρωματισμό που ήδη γνωρίζουμε, τον Racing Blu, ενώ περί τιμής δεν έχει γίνει λόγος, οπότε υποθέτουμε πως προχωράμε με τα 24.900 ευρώ που έκανε η πρώτη παρτίδα. Δεν έχει αλλάξει κάτι στη μοτοσικλέτα έτσι κι αλλιώς.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ