net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Όμορφη η αντίθεση μπλε μεταλλικού - ασημί στα καλύματα του ψυγείου, για το F 800 GS.

Γκρι μεταλλικό, ένας από τους χρωματισμούς του F 700 GS για το 2016. Διακρίνονται επίσης οι βαμμένες με ηλεκτροστατική βαφή, εσοχές για τα γόνατα.

Νέας, πιο δυναμικής σχεδίασης το κάλυμμα του ρεζερβουάρ.

Για το F 800 GS, τα καλύμματα του ψυγείου φέρουν ηλεκτροστατική βαφή.

Διχρωμία για τις standard σέλες και των δύο μοντέλων.

Επανασχεδιάση για το πλαίσιο του κεντρικού διακόπτη.

ΕICMA 2015: BMW F 700 / 800 GS 2016

Μικρές σε έκταση αλλαγές, χρωματισμοί και φινίρισματα είναι τα νέα στοιχεία που εισάγει η BMW στα ευρέως γνωστά και πετυχημένα on-off, F 700 και F 800 GS, στα οποία δεν σημειώνονται τεχνικής φύσεως μεταβολές.

 
Για το 2016, η BMW επανασχεδίασε το κάλυμμα του ρεζερβουάρ καθώς και το πλαίσιο του κεντρικού διακόπτη και στα δύο μοντέλα, προσδίδοντας ένα πιο δυναμικό look.

Επιπρόσθετα, το κάλυμμα του ψυγείου στο F 800 GS και η εσοχή για τα γόνατα στο F 700 GS, φέρουν πλέον ηλεκτροστατική βαφή, δημιουργώντας όμορφη αντίθεση με τα χρώματα των μοτοσικλετών.
 
Μιλώντας για χρώματα, για το 2016 η "παλέτα" για τα 700 και 800 GS έχει ως εξής: Για το F 700 GS, λευκό, πορτοκαλί μεταλλικό και γκρι μεταλλικό, ενώ για το F 800 GS, λευκό, μάυρο μεταλλικό, μπλε μεταλλικό. 

Νέα είναι και η διχρωμία στις standard σέλες των μοντέλων, ενώ υπάρχουν πλέον και τέσσερις διαφορετικές σέλες στον προαιρετικό εξοπλισμό, κάτι που σε συνδυασμό με την ρύθμιση του ύψους αυτών σε πέντε διαφορετικές θέσεις αλλά και την δυνατότητα χαμηλώματος των αναρτήσεων (μόνο από εξουσιοδοτημένους μηχανικούς), επιτρέπει στους αναβάτες να φέρουν τα F 700 και 800 GS, ακριβώς στα μέτρα τους, βάση του τρόπου οδήγησης και του πεδίου που κινούνται. 

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ