net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To νέο Adventure μοντέλο. Ο κινητήρας του MT-07 είναι προφανής, ενώ φαίνονται ξεκάθαρα οι νέες ζάντες και αναρτήσεις.

Πολύ έντονα τα off-road χαρακτηριστικά της μοτοσικλέτας!

Yamaha MT-07 off-road!

Κυκλοφόρησαν (πολλές) κατασκοπευτικές φωτογραφίες από μια νεά Yamaha Off-road μοτοσικλέτα, η οποία ξεκάθαρα φέρει τον κινητήρα του MT-07 σε ένα έντονα off-road στήσιμο!

 
Η εξέλιξη της σειράς MT από τη Yamaha συνεχίζεται σε πολύ έντονους ρυθμούς. Μετά από το Tracer, το οποίο φέρει τον κινητήρα από το MT-09, μόλις ήρθαν στη δημοσιότητα κατασκοπευτικές φωτογραφίες από ένα νέο on-off μοντέλο, βασισμένο στην μονάδα ισχύος του MT-07! 

Οι φωτογραφίες είναι εξαιρετικής ποιότητας και σε αυτές μπορούμε να διακρίνουμε πολλές λεπτομέρειες. Αρχικά, είναι προφανές ότι η μοτοσικλέτα έχει τον κινητήρα του MT-07, χωρίς φυσικά να ξέρουμε κάτι παραπάνω τεχνικά. Η μοτοσικλέτα έχει αρκετά έντονες off-road καταβολές, αφού ξεχωρίζει η μεγάλη απόσταση από το έδαφος, η προστατευτική ποδιά κάτω από τον κινητήρα και οι ακτινωτοί τροχοί, που πρόκειται για ζάντες 21 ιντσών εμπρός και 18 πίσω. Φαίνονται επίσης ένα ισχυρότερο υποπλαίσιο και ειδικά σημεία για τοποθέτηση cases! 

Το μοντέλο φαίνεται ότι θα έχει εντελώς νέο ψαλίδι και ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός, ενώ πέρα από τον κινητήρα, δεν φαίνεται να υπάρχει καμία άλλη ομοιότητα με το MT-07! Εντύπωση προκαλεί η πολύ έντονη ομοιότητα της νέας μοτοσικλέτας με το Tenere 660! 

Εάν η μοτοσικλέτα μπει σε παραγωγή, το πιθανότερο είναι ότι θα τη δούμε το 2017! 

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ