net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ανανεώνεται το Super Duke R στα σημεία για το 2017, σύμφωνα με κατασκοπείες του εξωτερικού.

Μια πρώτη κατασκοπευτική φωτογραφία του νέου 1290!

ΚΤΜ Super Duke R 2017

Μικρές αλλαγές φαίνεται να δέχεται το μεγάλο supernaked της ΚΤΜ, κυρίως εμφανισιακές αλλά και μηχανολογικές, σύμφωνα με κατασκοπευτικές πληροφορίες.

 
Κατασκοπείες του εξωτερικού φαίνεται να έχουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με επικείμενη ανανέωση του KTM 1290 Super Duke R, του μεγάλου Super Naked της εταιρείας. Το μοντέλο θα δεχτεί την πρώτη του ανανέωση από το 2014, όποτε και παρουσιάστηκε, και σύμφωνα με τις πληροφορίες των κατασκοπειών, θα φέρει αλλαγές στην εμφάνιση αλλά και πιθανότατα, στα περιφερειακά του. 

Αρχικά, το Super Duke R πιθανότατα θα λάβει ένα νέο εμπρός φωτιστικό σώμα, το οποίο θα είναι διπλό και περισσότερο οριζόντιου προσανατολισμού, κάτι σαν τη φωτιστική μονάδα που είδαμε πριν λίγο καιρό στο νέο 1290 Adventure που δοκιμάζεται. Επίσης, οι μηχανικοί της Αυστριακής φίρμας θα δώσουν περισσότερη επιφάνεια στα πλαστικά που βρίσκονται γύρω από το ψυγείο. 

Το νέο μοντέλο φέρεται να εξοπλίζεται με τo σύστημα Cornering ABS από την Bosch, το οποίο ήδη είναι διαθέσιμο στο Superduke GT. Επιπλέον, υπάρχει συζήτηση σχετικά με την προσθήκη ηλεκτρονικής ή, ακόμα καλύτερα, ημι-ενεργητικής ανάρτησης, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι παραπάνω που να επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό. 

Περιμένουμε περισσότερα λοιπόν! Το νέο μοντέλο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του είτε στην έκθεση Intermot της Γερμανίας, είτε στην EICMA που θα γίνει στο Μιλάνο. Μέχρι τότε ή μέχρι νεωτέρας, μπορούμε απλά να φανταζόμαστε! 

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ