net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ανανεώνεται το Honda PCX 125 και πλέον συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές Euro 4.

Νέο Honda PCX 125

H Honda παρουσίασε το νέο PCX 125, το οποίο θα είναι μέρος της γκάμας για το 2017, ενώ πλέον συμφωνεί με τις προδιαγραφές Euro 4.

 
Ήδη ένα πολύ επιτυχημένο μοντέλο, το Honda PCX 125 έχει κερδίσει την προτίμηση του κόσμου εδώ και πολύ καιρό, χάρη στην πρακτικότητα αλλά και την οικονομία καυσίμου του. Τώρα η Honda λανσάρει την νέα του έκδοση, η οποία θα συμμορφώνεται πλέον με τις προδιαγραφές ρύπων Euro 4. 

To νέο μοντέλο διατηρεί τον τετράχρονο κινητήρα των 125 κυβικών, ο οποίος θα φέρει σύστημα Start-Stop, το οποίο θα σβήνει τον κινητήρα, αν το scooter μείνει ακινητοποιημένο για πάνω από 3 δευτερόλεπτα. Η εκκίνηση θα γίνεται ξανά άμεσα, απλά με το άνοιγμα του γκαζιού, όπως και στο υπάρχον μοντέλο. 

Η Honda ισχυρίζεται ότι το νέο PCX πετυχαίνει μια κατανάλωση της τάξης των 47 χιλιομέτρων ανά λίτρο, που μεταφράζεται και σε 2.1 λτ/100 χμ! Το μοντέλο θα παραμείνει ίδιο κατά τα άλλα, διατηρώντας όλα του τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, ενώ αναμένουμε και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πότε θα το δούμε στην αγορά. 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ