net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο supersport είδαν τα φώτα της δημοσιότητας.

Περισσότερα στοιχεία

Περισσότερες πληροφορίες έκαναν την εμφάνισή τους σχετικά με το επερχόμενο νέο CBR1000RR, από την ίδια την Honda και όχι μόνο.

 
Αμερικανοί δημοσιογράφοι έδωσαν στην δημοσιότητα πληροφορίες για το νέο Honda CBR1000RR 2017, το οποίο είδαμε πριν λίγες ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες και από την ίδια την Honda, η μοτοσυκλέτα δεν θα έχει μόνο εμφανισιακές αλλαγές, όπως πιστεύαμε μέχρι τώρα!
 
Μάλιστα, η ίδια η Honda μιλά για μια μοτοσυκλέτα καινούργια κατά 90%, σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο! Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η μοτοσυκλέτα θα είναι ισχυρότερη κατά περίπου 10 ίππους και ελαφρύτερη κατά περίπου 15 κιλά. Όπως ήδη γνωρίζουμε, η εμφάνιση του μοντέλου έδωσε τέλος στις φήμες για κινητήρα V4, αφού είναι ξεκάθαρη η χρήση τετρακύλινδρου σε σειρά.

Επίσης, η καμπάνια για το μοντέλο μέχρι τώρα εστιάζει πολύ στον «έλεγχο» παρά στην ισχύ, και οι αμερικανοί δημοσιογράφοι επιμένουν ότι αυτό σημαίνει πως είναι βέβαια πλέον τα ηλεκτρονικά διαχείρισης ισχύος. Αναμένεται επίσης το μοντέλο να φέρει νέες αναρτήσεις, ίσως και Ohlins σε όλες τις εκδόσεις του μοντέλου!

Ωστόσο, ότι και να λέμε προς το παρόν, περιμένουμε περισσότερα! 
 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ