net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο Yamaha TMAX

Το νέο Yamaha TMAX

Το νέο Yamaha TMAX

Το νέο Yamaha TMAX

Το νέο Yamaha TMAX

Το νέο Yamaha TMAX

Παρουσίαση Yamaha TMAX

Η πρώτη παρουσίαση του TMAX, έλαβε χώρα το 2001 και έκτοτε, βελτίωσε τη ζωή περισσοτέρων από 233.000 αναβατών. Θεωρήθηκε ως ένα πολυτελές και σπορ scooter, που προσέφερε, πρωτοφανή επίπεδα οδηγικής εμπειρίας.

 
Κατάφερε, μέσα στα επόμενα χρόνια, να διατηρήσει την πρωτοκαθεδρία του, στην κατηγορία των maxi-scooter και έτσι η Yamaha, αποφάσισε να το ανανεώσει. Το νέο μοντέλο, σύμφωνα με τη εταιρία, είναι έτοιμο να σας προσφέρει ακόμα πιο σπορ επιδόσεις, με κορυφαία λειτουργικότητα.

Η Yamaha προχώρησε σε εκτεταμένες αλλαγές για το 2017 στη σειρά TMAX, εισάγοντας δύο νέα μοντέλα, στη γκάμα εκδόσεων. Οι ονομασίες των νέων εκδόσεων, είναι ΤΜΑΧ, ΤΜΑΧ SX και TMAX DX. Το καθένα, απευθύνεται σε διαφορετικού τύπου αναβάτες, παρόλα αυτά, όλες οι εκδόσεις μεταφέρουν υψηλά επίπεδα απόδοσης, τεχνολογίας και στυλ.

Το Yamaha TMAX, είναι υποψήφιο για το καλύτερο Scooter της χρονιάς

Οι 3 νέες σειρές, διαθέτουν νέο δυναμικό σχεδιασμό και ελαφρωμένο πλαίσιο, που σε συνδυασμό με τα ηλεκτρονικά βοηθήματα και τα συνολικά χαρακτηριστικά, σκοπεύουν να διατηρήσουν τον τίτλο του πρωτοπόρου, στην κατηγορία των μεγάλων scooter.

Το ΤΜΑΧ, χαρακτηρίζεται ως λευκός πίνακας, για αναβάτες που επιθυμούν να το εξατομικεύσουν, προσθέτοντας κάποια αξεσουάρ. Το TMAX SX, έχει σχεδιαστεί με πιο σπορ προσανατολισμό, καθώς διαθέτει ειδικό χρωματισμό και διαφορετικές χαρτογραφήσεις του κινητήρα. Η πιο πλούσια έκδοση,TMAX DX, προσφέρει την απόλυτη εμπειρία πολυτέλειας που διαθέτει η εταιρία στον χώρο των scooter, αφού διαθέτει ηλεκτρονικά βοηθήματα, ρυθμιζόμενη ζελατίνα και θερμαινόμενη σέλα και χειρολαβές.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ