Aυτά είναι τα δύο νέα χρώματα, του Kawasaki Z650, που έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο.

Νέο Kawasaki Z650

Ιδού τι αλλάζει στο Ζ650 της επόμενης χρονιάς από την Kawasaki, το οποίο ντεμπούταρε εμπορικά μόλις φέτος.

Μετά από ένα χρόνο παρουσίας στις αγορές μοτοσυκλέτας ανά τον κόσμο, η Kawasaki αποκάλυψε πληροφορίες για την νέα έκδοση του Ζ650. Το δικύλινδρο μοντέλο, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην EICMA του 2016 και συνέβαλε στην αλλαγή της σειράς Z, δεν αλλάζει πολύ και ουσιαστικά αποκτά μόνο νέους χρωματισμούς.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα από βρετανικές πηγές αλλά και φωτογραφίες απο την Ιαπωνία αποκαλύπτουν ότι, τουλάχιστον για την Ιαπωνική αγορά, δύο νέα χρώματα θα γίνουν διαθέσιμα για το Ζ650: ένας συνδυασμός πράσινου και μαύρου αλλά και μια κίτρινη εκδοχή.

Τα νέα χρώματα θα ξεκινήσουν να κυκλοφορούν από τον Αύγουστο, για την αγορά της Ιαπωνίας. Επίσημες πληροφορίες δεν υπάρχουν σχετικά με το πότε και που θα γίνουν διαθέσιμα στον υπόλοιπο κόσμο, αλλά φαίνεται λογικό το 2018 να είναι η στιγμή που αυτό θα γίνει. Ακόμη ένα στοιχείο που στηρίζει το σενάριο αυτό, είναι ότι δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές στα προσφερόμενα χρώματα του μοντέλου, μεταξύ της Ιαπωνικής και των άλλων αγορών. Αναμένουμε λοιπόν!