Πιθανόν να είναι έτσι, η νέα Honda Goldwing.

Honda: Έρχεται ριζικά νέο Goldwing;

Φήμες για την ανανέωση του μεγαλύτερου τουριστικού της Honda κυκλοφορούν, με την εταιρεία να σκοπεύει, σύμφωνα με αυτές, να κάνει το νέο μοντέλο κυριολεκτικά μια επιτομή τεχνολογίας.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Το τρέχον Gold Wing της Honda, αν και αποτελεί την πολυτελέστερη πρόταση της εταιρείας για κορυφαία μοτοσυκλέτα τουρισμού, η αλήθεια είναι ότι έχει μείνει σχετικά πίσω, σε σχέση με τον αδυσώπητο ανταγωνισμό. Ωστόσο, σύμφωνα με φήμες των τελευταίων ημερών, το 2018 θα έρθει ένα ριζικά νέο μοντέλο του «Χρυσού Φτερού», με –τουλάχιστον- όλα όσα πρέπει μια μοτοσυκλέτα του είδους της, να έχει.

Μια άποψη σχετικά με το πως θα είναι εμφανισιακά η μοτοσυκλέτα δημοσίευσε το βρετανικό δίκτυο Motorcycle News και είναι αυτή που βλέπετε
στην φωτογραφία. Σύμφωνα και με δηλώσεις του αρχηγού του Project, Junichi Sakamoto, η Honda «αν παρουσίαζε ένα νέο Goldwing, θα ήθελε να εκπλήξει τους αναβάτες με το επίπεδο της τεχνολογίας».

Αν οι φήμες γίνουν πραγματικότητα, λέγεται ότι τα απαραίτητα για τις μοτοσυκλέτες της εποχής –Cornering ABS, Traction Control, ηλεκτρονικές αναρτήσεις, το ημιαυτόματο DCT σασμάν αλλά και οθόνες infotainment, θα είναι...βασικός εξοπλισμός, αφού η Honda πιθανότατα θα προχωρήσει πολύ μακρύτερα. Αρχής γενομένης, από την κατάργηση του πηρουνιού εμπρός και την αντικατάστασή του με ένα σύστημα Hossack, στα πρότυπα του απο Γερμανίας ανταγωνισμού.

Μια ακόμα πληροφορία που δίνει άλλη διάσταση στην είδηση, είναι η πιθανότητα ο 6κύλινδρος Boxer κινητήρας των 1.800 κ.εκ. να αντικατασταθεί από έναν 4κύλινδρο, αλλά και υβριδικό κινητήρα! Για να δούμε...