Νέο σύστημα μπροστινής ανάρτησης με ένα αμορτισέρ

Έρχεται νέα Goldwing;

Η Honda έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser βίντεο μέσα από το οποίο ανακοινώνει την έλευση μιας νέας μοτοσυκλέτας στις 24 Οκτωβρίου. Θα είναι αυτή η νέα Goldwing.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Μπορεί στο video να μην αναφέρεται ξεκάθαρα ποιο θα είναι το νέο μοντέλο, αλλά πιστεύουμε ότι πρόκειται για τη νέα Goldwing. Η Honda ετοιμάζει εδώ και καιρό τη νέα μοτοσυκλέτα και περιμένουμε να δούμε ένα εντυπωσιακό μοντέλο. Μη σας κάνει εντύπωση αν είναι εφοδιασμένη με traction control, cornering ABS, διαφορετικές χαρτογραφήσεις, κιβώτιο DCT, σύστημα πολυμέσων και ημι-ενεργητικές αναρτήσεις. Η Goldwing έχει γράψει το δικό της κεφάλαιο στο βιβλίο της μοτοσυκλετιστικής ιστορίας και δεν περιμένουμε κάτι λιγότερο από τη Honda.

Η Ιαπωνική εταιρεία έχει καταθέσει δυο διαφορετικές πατέντες που δείχνουν ένα σύστημα ανάρτησης του εμπρός τροχού που χρησιμοποιεί ένα και μόνο αμορτισέρ, παρόμοιο με τη διάταξη που χρησιμοποιεί η BMW. Περιμένουμε την παρουσίαση για να έχουμε ακριβή εικόνα του συστήματος. Πέρα από τη εμφάνιση, που θα εκσυγχρονιστεί, αναμένουμε βελτιώσεις και στον κινητήρα. Είχαν ακουστεί φήμες για έναν τετρακύλινδρο υβριδικό, αλλά μάλλον, θα παραμείνει ο παραδοσιακός εξακύλινδρος, ο οποίος θα μπορεί  να συνδυαστεί και με το ημιαυτόματο κιβώτιο DCT για ακόμα πιο άνετα ταξίδια. Επίσης, σε πατέντες έχουμε δει το συγκεκριμένο κιβώτιο να αποκτά έβδομη σχέση και όπισθεν.

Θα πρέπει πάντως να περιμένουμε μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα για να δούμε το νέο μοντέλο και να μάθουμε περισσότερα για αυτό.