Αγριεμένο X-ADV

To Honda Palace Napoli εξοπλίζει το X-ADV με διάφορα αισθητικά αλλά και μηχανολογικά καλούδια με στόχο να βελτιώσει και να αναδείξει τις χωμάτινες δυνατότητες του X-ADV.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Το X-End είναι η ιδέα του πολυκαταστήματος Honda Palace Napoli και πρόκειται για ένα X-ADV που έχει δεχθεί ιδιαίτερη περιποίηση, ώστε να τονιστεί στο μέγιστο βαθμό η χωμάτινη πλευρά του χαρακτήρα του. Οι αλλαγές στο μούτρο και την ουρά της μοτοσυκλέτας της έχουν δώσει μια πιο enduro εμφάνιση, ενώ οι εργοστασιακοί τροχοί έχουν δώσει τη θέση τους σε ακτινωτούς τροχούς 19 και 17 ιντσών της Excel εμπρός και πίσω με τρακτερωτά ελαστικά.

Το σύστημα των φρένων χρησιμοποιεί σωληνάκια υψηλής πίεσης και το ABS μπορεί να απενεργοποιηθεί με το πάτημα ενός κουμπιού. Ο κινητήρας προστατεύεται από μια ποδιά αλουμινίου, ενώ από το ίδιο υλικό είναι κατασκευασμένο το προστατευτικό του ψυγείου και της αλυσίδας. Τέλος, έχει χρησιμοποιηθεί ένα τελικό εξάτμισης της Termignoni για βελτιωμένο ήχο κι εμφάνιση.

Η τιμή του στην Ιταλία είναι 14.500 ευρώ και συμπεριλαμβάνονται όλα τα εργοστασιακά κομμάτια, ώστε ο ιδιοκτήτης να μπορεί να το φέρει στην αρχική του μορφή, όποτε το θελήσει.