Στιγμιότυπα από την συμβίωσή μας, με την CFMoto 650MT

Στιγμιότυπα από την συμβίωσή μας, με την CFMoto 650MT

Στιγμιότυπα από την συμβίωσή μας, με την CFMoto 650MT

Πρώτες εντυπώσεις από το CFMoto 650MT

H μεγαλύτερη μοτοσυκλέτα στην γκάμα της CFMoto ήρθε στα χέρια μας για την πρώτη της δοκιμή επί ελληνικού εδάφους. Πόσο καλή είναι; Δείτε τις πρώτες εντυπώσεις μας...

Είναι σχεδιασμένη στον οίκο Kiska.
Είναι μεσαίου κυβισμού και adventure tourer.  
Είναι πολύ προσιτή στην τιμή. 
Είναι η νέα CFMoto 650MT!

Οι μοτοσυκλέτες της CFMoto είναι και επίσημα στην ελληνική αγορά και προσφέρουν, μοντέλα με υψηλή ποιότητα κατασκευής, μοντέρνα εμφάνιση και κορυφαίες δυνατότητες. Όπλο τους, η πολύ προσιτή τιμή τους! Δεν γινόταν λοιπόν να μην… πάρουμε την γεύση μας από την νέα αυτή άφιξη στην Ελλάδα και έτσι, εξασφαλίσαμε πρώτοι για εσάς, την δοκιμή του CFMoto 650MT.

Τι προσέξαμε κατά την διάρκεια της δοκιμής της μοτοσυκλέτας; Τι προτάσσει η CFMoto, σε μία κατηγορία που ο ανταγωνισμός είναι αμείλικτος και οι πωλήσεις υψηλές;
  • Σχεδίαση Kiska: Οι επιστήμονες της ακραίας σπορ σχεδίασης, που από την πένα τους προέρχονται μοτοσυκλέτες από την… Αυστρία, επιμελούνται  την εμφάνιση του 650ΜΤ, η οποία είναι υπερμοντέρνα και προσελκύει εύκολα τα βλέμματα.
  • Υψηλή ποιότητα: Εξετάσαμε εξονυχιστικά το μοντέλο στο επίπεδο της ποιότητας και διαπιστώσαμε ότι στέκεται τουλάχιστον, στο ύψος του ανταγωνισμού παρά την προσιτότητά του. Κορυφαία η ποιότητα των υλικών και της βαφής. 
  • Ρυθμιζόμενες αναρτήσεις: Η 650ΜΤ δίνει στον αναβάτη τον έλεγχο των αναρτήσεων, επιτρέποντάς του να φέρει την μοτοσυκλέτα στα μέτρα του, όποια και να είναι η επόμενη διαδρομή του, εξασφαλίζοντας την μέγιστη ασφάλεια και πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες. 
  • Πλούσιος εξοπλισμός: Full LED φωτισμός, φρένα κορυφής από την J.Juan, θύρα USB, ρυθμιζόμενη ζελατίνα και προαιρετικές βαλίτσες, συνθέτουν ένα επίπεδο εξοπλισμού που είναι ελκυστικό! 
  • Προσιτή τιμή: Στα 6.190 ευρώ, η CFMoto θέλει να κάνει δυναμική είσοδο στην κατηγορία των μεσαίων street adventure tourers όντας ιδιαίτερα προσιτό, σε επίπεδο που θα προκαλέσει συζήτηση. 
Αυτά και πολλά άλλα, σύντομα, στο περιοδικό μας, όπου θα απολαύσετε την αναλυτική μας δοκιμή, στην CFMoto 650MT! Μείνετε συντονισμένοι και… μη χάσετε τεύχος!