Αλλάζει ξανά η εμβληματική Fireblade της Honda;

Ριζική ανανέωση για το CBR1000RR;

Πληροφορίες από την Ιαπωνία κάνουν λόγο για μια μεγάλη ανανέωση του Honda Fireblade, για την επόμενη χρονιά. Τι ακριβώς περιμένουμε;

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Με την παρουσίαση του νέου CBR1000RR πριν δύο χρόνια, η Honda εντυπωσίασε αναβάτες και κοινό σε πρώτη όψη, ωστόσο δεν εντυπωσίασε τις αγωνιστικές ομάδες ανά τον κόσμο που παραπονέθηκαν έντονα για την νέα μοτοσυκλέτα. Ανεπίσημες πληροφορίες από την Ιαπωνία, κάνουν λόγο για μια μεγάλη ανανέωση της μοτοσυκλέτας για το 2019.

Η πιο σημαντική λεπτομέρεια σε αυτές τις πληροφορίες, είναι ότι η μοτοσυκλέτα θα είναι σημαντικά ισχυρότερη και θα έρθει εντός πεδίου των 200 ίππων, τους οποίους ο ανταγωνισμός πλέον αγγίζει. Τα παράπονα για την μικρότερη ισχύ του Fireblade από το εργοστάσιο ήταν πολλά και η Honda έδειξε να το λαμβάνει υπόψιν πλέον, για την επόμενη βερσιόν της μοτοσυκλέτας.

Ακόμη, η σχεδίαση της μοτοσυκλέτας αναμένεται να ανανεωθεί για καλύτερη αεροδυναμική απόδοση και περισσότερη πρόσφυση του εμπρός τροχού στις στροφές. Οι φήμες λένε ότι παράλληλα με αυτές τις αλλαγές, θα ενσωματωθεί και μια ram air εισαγωγή αέρα που θα προσθέτει σε ισχύ στις μεγάλες ταχύτητες.

Με αυτά και με εκείνα πάντως, εμείς παρατηρούμε ότι το πολυαναμενόμενο, V4 Fireblade  παραγωγής από την Honda, παραμένει στην σφαίρα του φανταστιμού για μια χρονιά. Η ίδια η εταιρεία, όταν ερωτήθηκε για το CBR, απέφυγε ή μάλλον αρνήθηκε, να κάνει δηλώσεις...