Ιδού η πρώτη φωτογραφία του Moto Guzzi V9 Bobber Sport

Moto Guzzi: Ετοιμάζει σπορ V9 Bobber

Μία νέα έκδοση του V9 Bobber είναι μάλλον στα σκαριά! Δείτε περισσότερα…

Μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο πριν λίγες ημέρες, έδωσε το έναυσμα για φήμες σχετικά με ένα νέο μοντέλο Moto Guzzi. Πιο συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται πιθανότατα για το V9 Bobber Sport. 

Δημοσιογράφοι από την Αμερική θεωρούν πως η φωτογραφία που βλέπετε, έχει να κάνει με την νέα V9 Bobber Sport, η οποία θα αποκαλυφθεί σε λίγες ημέρες. Βασιζόμενοι λοιπόν σε… αυτά που βλέπουμε, φαίνονται αμέσως τα διπλά αμορτισέρ της Ohlins, πίσω. Στο πιρούνι, φαίνεται να έχουν προστεθεί «κάλτσες» προστασίας που αλλάζουν την εμφάνιση αλλά προφανώς όχι την απόδοση και, αν έχουν γίνει αλλαγές, θα πρέπει να το μάθουμε επίσημα.

Πάνω από το στρογγυλό εμπρός φανάρι, φαίνεται ένα «ζελατινάκι» το οποίο ωστόσο είναι μεταλλικό και σε μαύρο χρώμα, ενώ το χρώμα που η Moto Guzzi επέλεξε να δείξει είναι ένα όμορφο ματ χάλκινο, με αρκετές μαύρες λεπτομέρειες να  το σιγοντάρουν.

Αν και δεν φαίνεται σε αυτή την εικόνα, η εξάτμιση πιθανόν να είναι διαφορετική, με νέα τελικά που θα αναβαθμίσουν τόσο την εμφάνιση, όσο και τον ήχο. Κατά τα άλλα, πρέπει να περιμένουμε επίσημα κάποιες πληροφορίες, όπως την απόδοση του κινητήρα των 853 κ.εκ. για το συγκεκριμένο μοντέλο ή περισσότερα τεχνικά στοιχεία.

Το νέο μοντέλο, όπως όλα δείχνουν, θα αποκαλυφθεί στις 7 Σεπτεμβρίου (3 μέρες από τώρα το πολύ, δηλαδή…), σε ειδικό γεγονός στο Mandello del Lario. Μέχρι τότε, περιμένουμε για περισσότερα.