F4 RC

F3 675 και F3 800 RC

Dragster 800

Brutale 800 RC

Turismo Fast RC

Όλη η νέα γκάμα των RC από την MV Agusta

Δες εδώ τα νέα γραφικά και τις αλλαγές που επέλεξε να κάνει η MV Agusta στα μοντέλα της σειράς RC.

F4 RC



Η έκδοση RC της F4 έρχεται εξοπλισμένη με ολόσωμη εξάτμιση της SC-Project και διαφορετική χαρτογράφηση που έχουν σαν αποτέλεσμα την αύξηση της ιπποδύναμης του τετρακύλινδρου κινητήρα από τα 205 στα 212 άλογα. Οι αναρτήσεις του φέρουν την υπογραφή της Ohlins, φέρνοντας τη μοτοσυκλέτα πολύ κοντά σε αυτή που αγωνίζεται στα WSBK. Φυσικά, τα χρώματα και τα γραφικά έχουν αλλάξει για το 2019. Έχουμε ένα μεγάλο κεντρικό κομμάτι στα πλαϊνά του φαίρινγκ με εκτεθειμένα τα ανθρακονήματα, από τα οποία είναι κατασκευασμένο. Η υπόλοιπη μοτοσυκλέτα είναι σε κόκκινο χρώμα, το οποίο συνδυάζεται με λευκό και πράσινο για να παραπέμπει στην Ιταλική σημαία. Επίσης κόκκινες είναι και οι ζάντες της.  

F3 675 και F3 800 RC



Οι δυο τρικύλινδρες F3 των 675 και 800 κυβικών μοιράζονται τα ίδια γραφικά με τη μεγαλύτερη αδελφή τους, την F4, που κολακεύουν και αναδεικνύουν τη λεπτή σιλουέτα τους. Κάθε μοτοσυκλέτα συνοδεύεται από ολόσωμη εξάτμιση τιτανίου της SC-Project με το τελικό να είναι από ανθρακονήματα και τα στηρίγματά του από αλουμίνιο. Οι μανέτες του φρένου και του συμπλέκτη είναι επίσης από αλουμίνιο ενώ οι συγκεκριμένες εκδόσεις έχουν διαφορετική χαρτογράφηση και συνοδεύονται από paddock stand, κουκούλα και φυσικά, όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά γνησιότητας.

Dragster 800



Η μεγαλύτερη διαφορά της έκδοσης RC σε σχέση με την απλή είναι ότι οι ζάντες με ακτίνες έχουν δώσει τη θέση τους σε τροχούς με εννέα μπράτσα κατασκευασμένους από αλουμίνιο που αναδύουν μια αγωνιστική αύρα. Αυτή ενισχύεται από τα λογότυπα των χορηγών και τον αριθμό 37 που υποδηλώνει του παγκόσμιους τίτλους που έχει κερδίσει η MV Agusta.

Brutale 800 RC



Τα κομμάτια από ανθρακονήματα κάνουν την έκδοση RC της Brutale 800 να ξεχωρίζει και τα συναντάμε στα εμπρός και πίσω φτερά, τα καλύμματα του ρεζερβουάρ και το πλαίσιο των οργάνων. Η αγωνιστική εμφάνιση που έχουν όλα τα μοντέλα της σειράς RC πλαισιώνεται στη Brutale 800  από τους κόκκινους αλουμινένιους τροχούς.

Turismo Fast RC



Το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει στην RC έκδοση της Turismo Veloce είναι η τεχνολογία SCS (Smart Clutch System) που έχει εξελίξει η MV Agusta και επιτρέπει την πλήρως αυτοματοποιημένη λειτουργία του συμπλέκτη. Το SCS δίνει τη δυνατότητα στον αναβάτη να επιλέγει είτε να χειρίζεται τον συμπλέκτη με τον παραδοσιακό τρόπο, είτε να αφήσει τον έλεγχό του εξολοκλήρου στο σύστημα και να αφοσιωθεί στην οδήγηση.