To ψηφιακό σχέδιο της SRK Designs που εκφράζει την άποψη του οίκου για το νέο μοντέλο.

KTM RC390 2020: Περισσότερες ενδείξεις

Θόρυβος για την ανανέωση του μοντέλου ακούγεται πλέον και στην Ινδία, με τους καλλιτέχνες να επιδίδονται σε περισσότερα renderings για την μορφή του…

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Σύμφωνα με τις ενδείξεις που έχουμε μέχρι σήμερα, το ΚΤΜ RC390 είναι μάλλον βέβαιο ότι θα δεχθεί ανανέωση, στο άμεσο μέλλον. Πριν λίγο καιρό οι πρώτες φωτογραφίες του δοκιμαστικού μοντέλου είδαν το φως της δημοσιότητας, τώρα περισσότερες εικόνες ψηφιακής μορφής δημοσιεύονται από την Ινδία, στην οποία θα παράγεται το μοντέλο.

Στην καλλιτεχνική άποψη των SRK Designs, που δημοσιεύουν συχνά renders μελλοντικών μοντέλων αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, διακρίνουμε και πάλι την νέα μεγάλη ζελατίνα, η οποία θα περνά μπροστά από το νέο LED φωτιστικό σώμα. Στο render, η ουρά της μοτοσυκλέτας φαίνεται ανυψωμένη θυμίζοντας superbike κατασκευές, ενώ ελαφρώς διαφορετικό φαίνεται και το πλαστικό κοστούμι που ντύνει το μοντέλο.

Κατά γενική αναμονή, η μοτοσυκλέτα θα φέρει επίσης νέα όργανα με την μορφή οθόνης TFT, κάτι που το «ξαδερφάκι» 390 Duke φέρει από το 2017. Μηχανολογικά, οι πληροφορίες είναι ελάχιστες, αλλά όλες συγκλίνουν στο ότι καμία σημαντική αλλαγή δεν θα γίνει, πέρα από μια επαναρύθμιση κινητήρα και συστήματος εξάτμισης. Μην ξεχνάμε, ότι το 2020 οι προδιαγραφές Euro 5 για τις μοτοσυκλέτες, έχουν άμεση ισχύ από την Πρωτοχρονιά κιόλας!

Για περισσότερα, πρέπει να περιμένουμε, καθώς μέχρι τώρα οι πληροφορίες έρχονται με αργό ρυθμό. Οι Ινδοί δημοσιογράφοι, μιλούν για πιθανή εμφάνιση του μοντέλου στις διεθνείς εκθέσεις του 2019, ως μοντέλο παραγωγής 2020.