To «δικό μας» Scrambler Ducati Custom

Η δημιουργία των Jigsaw Customs που συγκίνησε ακόμα και τη γνωστή «μέκκα» των custom μοτοσυκλετών Bike Exif, η οποία του έκανε ένα ολόκληρο αφιέρωμα. Απολαύστε…

Οι Έλληνες Jigsaw Customs δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς με τις δημιουργίες τους έχουν εντυπωσιάσει αναβάτες και εταιρείες, εντός και εκτός Ελλάδας. Έχοντας ασχοληθεί με πολλά μοντέλα, ο Πέτρος Χατζηροδέλης και η παρέα του αποφάσισαν να κάνουν custom και ένα Ducati Scrambler, το οποίο τράβηξε και την προσοχή του Bike Exif, του γνωστού site-Μέκκα των Customs.

Η δουλειά που έχει γίνει στην μοτοσυκλέτα, είναι αξιοσημείωτη, να λέμε την αλήθεια! Οι Jigsaw πήραν την σχεδιαστική απλότητα του Scrambler και την ώθησαν σε άλλο επίπεδο, δημιουργώντας ένα ρετρό μοντέλο σε αποχρώσεις μαύρου και κόκκινου, που εντυπωσιάζει.
Η κόκκινη μονοκόκ κατασκευή, που συνδυάζει ρεζερβουάρ, βάση σέλας και ουρά, δημιουργήθηκε από fiberglass και σχεδιάστηκε με την βοήθεια 3D εφαρμογής. Εντυπωσιάζουν τα πίσω φωτιστικά τα οποία είναι LED.

«Χέρι» μπήκε και στο μπροστινό σύστημα, το οποίο απέκτησε τροχό 17 ιντσών της DID, νέες τιμονόπλακες και σταυρό τιμονιού και νέα clip-on από την ABM. Της ίδιας εταιρείας είναι η βάση του νέου φωτιστικού της KOSO, ενώ τα γκριπ, τα εμπρός φλας και οι καθρέφτες είναι της Motogadget.
Τέλος, μια χειροποίητη εξάτμιση με διπλό τελικό της HP Corse ολοκληρώνει τέλεια την εικόνα της μοτοσυκλέτας.