Ένα «χαμηλωμένο» Honda Goldwing

Με εκτεταμένες εμφανισιακές επεμβάσεις και… αερανάρτηση! Τι λέτε για αυτή την αμερικανική μετατροπή του Goldwing;

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Όταν οδηγείς Goldwing, είναι αδύνατον να μην σε προσέξουν, πόσο μάλλον όταν οδηγείς ΑΥΤΟ το Goldwing. Πρόκειται για την custom δουλειά των Steady Garage, Αμερικανών customizers από την νότια California που δημιούργησαν αυτή την μοτοσυκλέτα για επίδειξη, στην Daytona Bike Week 2019.

Μπορεί οι επεμβάσεις που έγιναν να μην είναι πολλές, είναι ωστόσο προφανείς με κυριότερο το… σετ χαμηλώματος! Το Goldwing απέκτησε σύστημα αερανάρτησης, το οποίο ρυθμίζεται από τον αναβάτη μέχρι το σημείο του… να ξύνεται ο κινητήρας στην άσφαλτο, που λέει ο λόγος! Μάλιστα, οι customizers τοποθέτησαν και τον ειδικό συμπιεστή αέρα για την λειτουργία της αερανάρτησης, στην πίσω αριστερή πλαϊνή βαλίτσα.

Η σέλα είναι επίσης ολοκάινουρια: «Κομμένη» και ραμμένη στο χέρι, σε δέρμα γήινης απόχρωσης, το οποίο μάλιστα έχει τοποθετηθεί και στο εσωτερικό των βαλιτσών. Την ανοικτή καφέ απόχρωση της σέλας συναντάμε και σε pinstriping που έχει γίνει στο μοντέλο, το οποίο έχει βαφτεί και σε μια νέα μπλε απόχρωση. Προσέξτε και την εμπρός, «δισκοειδή» ζάντα, ένα οπτικό αποτέλεσμα που προέρχεται από την χρήση ειδικών αλουμινένιων καλυμμάτων.

Η εξάτμιση βάφτηκε επίσης σε ματ μαύρο χρώμα, ενώ μικρές αλλαγές έχουν γίνει και στο εμπρός φτερό, αλλά και τους αεραγωγούς των πλαϊνών φέρινγκ. Οι Customizers είχαν στην διάθεσή τους μόλις 45 μέρες για να κάνουν την μετατροπή και, από ότι βλέπουμε, μάλλον το πέτυχαν. Τι λέτε εσείς;