H BMW S1000XR VTR Custom

H BMW S1000XR VTR Custom

H BMW S1000XR VTR Custom

H BMW S1000XR VTR Custom

H BMW S1000XR VTR Custom

BMW S1000XR VTR Custom

Μία από τις πιο συναρπαστικές BMW, η S1000XR, παίρνει μια μεταμόρφωση customizing και γίνεται ακόμα πιο τσαμπουκαλίδικη! Δείτε την…

Η BMW S1000XR δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, ειδικά σε όσους αγαπάνε τις επιδόσεις. Είναι μια από τις πιο ποθητές BMW μοτοσυκλέτες, που φέρει τον τετρακύλινδρο των 1.000 κ.εκ. που γνωρίσαμε πρώτη φορά στο S1000RR. Συνήθως, μοτοσυκλέτες όπως η S1000XR δεν custom-άρονται ή δεν τραβούν την προσοχή των ανθρώπων του χώρου… όχι πάντα όμως!

Η δημιουργία που βλέπετε, ανήκει στον Dani Weidmann της VTR Customs. Ο Weidmann απέκτησε μια S1000XR με σκοπό να εξερευνήσει νέους «δρόμους» customizing σε μια ασυνήθιστη βάση. Και καθώς, εν αρχή, ήταν αναποφάσιστος, ο Weidmann άλλαξε πολλές φορές το πλάνο του, για να καταλήξει σε μία full racing προσέγγιση!

Τα περισσότερα πλαστικά τμήματα της μοτοσυκλέτας πήραν… δρόμο και αντικαταστάθηκαν από custom κομμάτια. Ένα από αυτά είναι το number plate που τοποθετήθηκε στο εμπρός μέρος, ενώ δύο φωτιστικά LED αμέσως από κάτω εξασφαλίζουν την… νομιμότητα της μοτοσυκλέτας για κυκλοφορία στο δρόμο. Η ουρά είναι «δανεική» από μια ολοκαίνουργια S1000RR του 2019 και πρόκειται για αυθεντικό, πρωτότυπο κομμάτι της BMW που ο Weidmann τροποποίησε κατάλληλα.

Πολλές αλλαγές έχουν γίνει ακόμα: Οι τροχοί είναι νέοι, ακτινωτοί από την Kineo, το τιμόνι είναι της Magura, οι διακόπτες είναι νέοι, ενώ αξεσουάρ όπως το καπάκι του τεπόζιτου καυσίμου είναι της Rizoma. Πως σας φαίνεται το τελικό αποτέλεσμα;