Αυτή είναι η νέα MV Agusta F3 XX

Αυτή είναι η νέα MV Agusta F3 XX

Αυτή είναι η νέα MV Agusta F3 XX

Αυτή είναι η νέα MV Agusta F3 XX

Αυτή είναι η νέα MV Agusta F3 XX

Αυτή είναι η νέα MV Agusta F3 XX

Νέα MV Agusta F3 XX

Μια νέα εκδοχή της MV Agusta F3 που φαίνεται να έχει ειδικό χαρακτήρα, εμφανίστηκε στην πίστα της Imola. Τι είναι αυτό το νέο μοντέλο άραγε;

Η MV Agusta μας έχει συνηθίσει στην παραγωγή των μοντέλων F3 και F4 RC, ή αλλιώς Reparto Corse, τα οποία είναι οι περιορισμένες εκδόσεις των αντίστοιχων supersport μοτοσυκλετών. Όμως, το Σαββατοκύριακο, Ιταλοί δημοσιογράφοι εντόπισαν μια άλλη έκδοση της F3 στην πίστα της Imola, που προκάλεσε αίσθηση. Πρόκειται για την F3 XX, την οποία και βλέπετε στις εικόνες.

Η F3 XX είναι ένα, κατά τα φαινόμενα, νέο μοντέλο της MV Agusta, μια ακόμη πιο σκληροπυρηνική έκδοση της F3, για αποκλειστική χρήση στην πίστα. Με βάση όσα έγιναν γνωστά, μιλάμε για την έκδοση των 800 κ.εκ. της μοτοσυκλέτας, με την ισχύ του τρικύλινδου κινητήρα να έχει ανέλθει στους 160 ίππους για την περίσταση. Ο κινητήρας φέρει σημαντικές: βαλβίδες τιτανίου και ένα νέο σύστημα ελέγχου της MecTronik, το οποίο ρυθμίζεται σε κάθε πιθανή παράμετρο, ενώ φέρει και launch control. Η μοτοσυκλέτα ζυγίζει 145 κιλά χωρίς υγρά. 



Η μοτοσυκλέτα είναι εξοπλισμένη ακόμα με μια νέα, ειδική εξάτμιση της SC Project, η οποία είναι αρχιτεκτονικής «3-σε-1», όπως και στις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες της WSS κατηγορίας. Τα φρένα της μοτοσυκλέτας  είναι φυσικά της Brembo, ενώ κρίνοντας από τις φωτογραφίες, μιλάμε για ένα πλήρες carbon fairing, προστατευτικά κινητήρα, νέες τιμονόπλακες, κλιπόν και διακόπτες, αλλά και προστατευτικό μανέτας φρένου.



Προφανώς μιλάμε για μια μοτοσυκλέτα-όπλο, για την οποία όμως δεν δημοσιεύονται πολλά ακόμα. Περιμένουμε ακόμα πληροφορίες, όπως διαθεσιμότητα, αριθμό κομματιών και φυσικά, τιμή.