Μία νέα Multistrada Grand Tour προ των πυλών...

Ducati: Νέα έκδοση της Multistrada 1260

…και όχι μόνο! Δείτε τι αλίευσαν κατάσκοποι από αμερικανικά έγγραφα, για 2 νέα μοντέλα Ducati που έρχονται.

Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, η Ducati θα… προλάβει την EICMA κατά έναν μήνα, κάνοντας την παγκόσμια πρεμιέρα της τον Οκτώβριο στην οποία περιμένουμε να δούμε πολλά. Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, η Multistrada 1260 θα αποκτήσει μια νέα έκδοση που θα δίνει σαφή έμφαση στον μεγάλο τουρισμό.

Η νέα μοτοσυκλέτα θα ονομάζεται Multistrada 1260S Grand Tour και, όπως ίσως καταλάβατε ήδη, θα αποτελεί μια εξοπλιστική παραλλαγή της σπορ εκδοχής της μοτοσυκλέτας, με εξοπλισμό που θα κάνει ευκολότερα τα μεγάλα ταξίδια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Αμερική, στο μοντέλο θα τοποθετηθούν νέες βαλίτσες, μια πιο άνετη σέλα και μια μεγαλύτερη ζελατίνα. Δίπλα λοιπόν στην αναμενόμενη Multistrada V4 που θα κλέψει την παράσταση, η 1260 θα κάνει και αυτή το «κομμάτι» της.

Παράλληλα, οι ίδιες πληροφορίες από την Αμερική κάνουν λόγο για ένα νέο Scrambler Icon Dark. Πρόκειται για μια ονομασία που η Ducati έχει χρησιμοποιήσει και στο παρελθόν σε μοντέλα της και φαίνεται να την επαναφέρει, σε μια νέα σε άποψης εμφάνισης έκδοση του Scrambler.
Περισσότερα θα δούμε στις 23 Οκτωβρίου…