H Suzuki Katana 7584

H Suzuki Katana 7584

H Suzuki Katana 7584

H Suzuki Katana 7584

Suzuki Katana 7584: Μια νέα ειδική έκδοση;

Μια «πειραγμένη» Katana έκανε την εμφάνιση της στην Verona της Ιταλίας πυροδοτώντας φήμες: Θα είναι έτσι μια νέα ειδική έκδοση;

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Στην έκθεση της Verona στην Ιταλία, μια διαφορετική ενσάρκωση της πασίγνωστης Suzuki Katana έκανε την εμφάνιση της προκαλώντας τα βλέμματα και όχι μόνο: Οι εικόνες που βλέπετε δείχνουν την Katana «7584», που χαρακτηρίζεται από ειδικό επετειακό χρωματισμό και άλλες «ειδικές» λεπτομέρειες.



Ο χρωματισμός που συνδυάζει το ασημί χρώμα με λεπτομέρειες σε μπλε, κόκκινο και πορτοκαλί παραπέμπει στο 1984, με τις χαρακτηριστικές ρετρό λεπτομέρειες όπως την μεγάλη γραμματοσειρά του ρεζερβουάρ να παραμένουν. ¶λλες αλλαγές που υπάρχουν στο μοντέλο είναι η αφαίρεση των αεραγωγών από τα πλαϊνά πλαστικά, η χρήση μιας δίχρωμης σέλας και ενός carbon φτερού, ενώ και η εξάτμιση είναι της Yoshimura. Πέρα από αυτά, δεν διακρίνουμε άλλες αλλαγές -εκτός αν μιλάμε και για κάτι που δεν φαίνεται από φωτογραφίες, όπως αλλαγές στον κινητήρα. 



Δυστυχώς, ακόμα αυτές οι φωτό είναι και τα μόνα στοιχεία που συνδέονται με την νέα «μυστηριώδη» Katana, χωρίς άλλα στοιχεία. Θα μπορούσε να είναι μια νέα ειδική έκδοση της; Πολύ πιθανόν, αλλά πρέπει να περιμένουμε για επίσημα δεδομένα. Ας μην ξεχνάμε την πιθανότητα, η «7584» να είναι μια έκδοση που να αφορά μόνο την Ιαπωνική αγορά, μια και η «Katano-τρέλα» βρίσκεται σε οργασμό στην χώρα του ανατέλλοντος ηλίου!