BMW S1000R: Έρχεται ολοκαίνουργιο το 2021

Ήρθε η στιγμή της ανανέωσης και για το τρίτο μοντέλο της σειράς S της BMW, που έμεινε… τελευταίο; Δείτε τι λένε πληροφορίες του εξωτερικού…

To BMW S1000R είναι το μόνο μοντέλο της αντίστοιχης σειράς της BMW, που δεν ανανεώθηκε ακόμη, αφού το 2018 είδαμε το νέο S1000RR, για να ακολουθήσει και το S1000XR ένα χρόνο μετά. Ωστόσο, βάσιμες πληροφορίες από την Γερμανία, δείχνουν ότι το νέο BMW S1000R του 2020 θα είναι γεγονός.
 
Οι Γερμανοί δημοσιογράφοι έχουν εξασφαλίσει φωτογραφίες, που φανερώνουν ότι μια νέα γενιά του BMW S1000R δοκιμάζεται ήδη. Η νέα μοτοσυκλέτα, όπως είναι αναμενόμενο, έχει αρκετές εμφανισιακές αλλαγές με εντελώς διαφορετικό μούτρο και πλαϊνά πλαστικά, ενώ ο καινούργιος κινητήρας φαίνεται εύκολα. Το νέο σύστημα εξάτμισης, αλλά και η οθόνη για πίνακας οργάνων, διακρίνονται επίσης στην εικόνα.


 
Η παρουσίαση ενός BMW S1000R ανανεωμένου εκ βάθρων δεν ξαφνιάζει καθόλου, αφού η ανανέωση της σειράς S είναι γεγονός και το υπάρχον μοντέλο δείχνει ελαφρώς την ηλικία του, πλέον. Το ενδιαφέρον, παράπλευρο ρεπορτάζ, είναι ότι οι Γερμανοί κάνουν λόγο και για μια εντελώς νέα Triumph Speed Triple R, ενώ επιβεβαιώνουν και το Ducati Monster 950, για το οποίο σας γράφαμε μόλις εχθές.
 
Περιμένουμε και περισσότερες, επίσημες πληροφορίες εν καιρώ.

(Εικόνα: Motorrad, Acidmoto.ch)