net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το σπορ και ψεκαστό Beverly S 250 ie

Μια νέα έκδοση θα προστεθεί στην οικογένεια της Piaggio. Πρόκειται για το Beverly S 250 ie όπου το “S” αντιπροσωπεύει το Sport, για τους αναβάτες που θέλουν ένα πιο εντυπωσιακό στυλ σε συνδυασμό με τις δυνατότητες και την ασφάλεια του Beverly 250 που έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στη χώρα μας.

 
Το τελικό σχήμα είναι πιο δυναμικό και επιθετικό και δίνει σε όλο το όχημα ένα αγωνιστικό look. Διάφορες άλλες λεπτομέρειες δίνουν έμφαση στον σπορ χαρακτήρα του Beverly S 250 ie, από τα σταχτί πλαστικά, σπόϊλερ και εξάτμιση στους καθρέφτες, το μικρό φέρινγκ και τις ζάντες σε ματ μαύρο χρώμα. Το ματ φινίρισμα αποδεικνύει τα υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούνται για τις αγωνιστικές μοτοσικλέτες και που έκαναν την εμφάνισή τους πάνω στο Beverly.
To Beverly S 250 ie, πέρα από τον στάνταρ ηλεκτρονικό ψεκασμό που διαθέτει, έχει εξοπλιστεί με έναν τετράχρονο, τετραβάλβιδο, υγρόψυκτο κινητήρα (Quasar 250), που αποδίδει 22 ίππους στις 8.250 σ.α.λ. Ο κινητήρας αυτός έχει κατασκευαστεί για να συμβάλλει κατά πολύ στη προστασία του περιβάλλοντος. Η χρήση του σένσορα “λ” μειώνει τις εκπομπές καυσαερίων στο μέγιστο έτσι ώστε ο κινητήρας να είναι συμβατός με τον νέο κανονισμό Euro 3.
Το κατάλληλο όχημα για μέσα στη πόλη που διαθέτει και τα κατάλληλα αξεσουάρ για περισσότερη άνεση και διευκόλυνση. Το περιμένουμε και στη χώρα μας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ