net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δοκιμή: Piaggio Beverly 400

Όταν σου ανήκουν τα best seller στα 250 και 500 κυβικών εκατοστών και έχεις ένα δυνατό λογότυπο που έχει κερδίσει το σεβασμό στην κατηγορία των scooter, τότε είναι εύκολο να συνδυάσεις τα πλεονεκτήματά τους και να αποκτήσεις μικρό αβαντάζ στην ενδιάμεση κατηγορία των 400 κ.εκ.

 
Πέντε χρόνια μετά τη γέννησή της, η οικογένεια των Beverly αποκτά ένα ακόμα μέλος, το οποίο πλαισιώνει τις εκδόσεις των 125 και 250 κ.εκ. και τοποθετείται δίπλα στη ναυαρχίδα της σειράς των 500 κ.εκ., ενδυναμώνοντας την παρουσία της Piaggio στα maxi scooter. Η φιλοσοφία κατασκευής του νέου Beverly 400 ακολουθεί πιστά τα πρότυπα της σειράς, κάτι που μεταφράζεται σε όρθια θέση οδήγησης, μεγάλους τροχούς και ανεπτυγμένα “αθλητικά” γονίδια.

Το μοντέλο έχει χτιστεί πάνω στο καλούπι του 250 προσφέροντας υψηλά επίπεδα σταθερότητας, αλλά προσεγγίζει σε διαστάσεις και επιδόσεις το 500, συνιστώντας το πιο ολοκληρωμένο scooter με το όνομα Beverly στα πλαστικά του.
Όσον αφορά στην τιμή του, αυτή βρίσκεται στα 4.990 ευρώ και κρίνεται απολύτως λογική για ένα mega scooter με το όνομα και τις δυνατότητες του νέου Beverly 400!
Διαβάστε το σχετικό άρθρο και μάθετε όσα θα θέλατε στο τεύχος (16/06) του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ