net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Nέες φήμες για «μικρό» Tiger

Αυτή τη φορά όμως ελαφρά διαφορετικές, που θέλουν το «τιγράκι» με χωρητικότητα κινητήρα στα 800κ.εκ., αντί των 675, όπως αρχικά είχε ειπωθεί. Αιτία για αυτή την -θεωρητικού επιπέδου- αύξηση του κυβισμού, φαίνεται πως αποτελεί η πληθώρα των μοντέλων που παρουσιάζονται στα 800κ.εκ.

 
Το δημιουργημένο σε πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων μοντέλο που σας παρουσιάζουμε, αποτελεί μια προσέγγιση στη τελική μορφή του φημολογούμενου Tiger 800. Ο τρικύλινδρος κινητήρας προέρχεται από τα Street Triple 675, αλλά με αύξηση της χωρητικότητας στα 800κ.εκ. Μια εκτίμηση για την ισχύ του είναι οι 85 ίπποι, τιμή που δεν εντυπωσιάζει για τη δεδομένο κυβισμό, ωστόσο αναμένεται «γεμάτη» απόδοση στις χαμηλές και μεσαίες στροφές λειτουργίας. Πλαίσιο και ψαλίδι προέρχονται επίσης από τα Street Triple 675, ενώ σε ότι αφορά στα πλαστικά και στη σχεδίαση τους, αποτελούν μια «μίξη» από αυτά των Street Triple 675 και του Tiger 1050.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το «μικρό» Tiger πρωταγωνιστεί στο παγκόσμιο μοτοσικλετιστικό…«κουτσομπολιό», αφού στο πρόσφατο παρελθόν υπήρξαν φήμες για πιθανή παρουσίαση μιας έκδοσης με 675κ.εκ. Παρ΄ όλο που δεν υπάρχει καμία επιβεβαιωμένη (ούτε στο ελάχιστο…) σχετική πληροφορία, ένα μικρότερου κυβισμού Tiger φαντάζει ως μια απόλυτα λογική κίνηση από τους βρετανούς με σίγουρη εμπορική επιτυχία. Ίσως η απάντηση για το αν πρόκειται να δούμε κάτι τέτοιο στη παραγωγή, να κρύβεται πίσω από τη συγκεκριμένη ανακοίνωση της Triumph.

 

TRIUMPH - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ