net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Επιτέλους! Μια πραγματική φωτογραφία του Triumph Tiger 800XC!

Τέρμα οι μισές και υποφωτισμένες φωτογραφίες, τέρμα τα «παγώματα» από τα video. H Triumph έδωσε στη δημοσιότητα μια… κανονική φωτογραφία του νέου Tiger 800 και συγκεκριμένα της έκδοσης XC, η οποία θα έχει ένα πιο off-road / adventure προσανατολισμό.

 
Όπως έχουμε γράψει και στο -πρόσφατο- παρελθόν, το Tiger 800 θα παράγεται σε δύο εκδόσεις: την XC που απεικονίζεται στη συγκεκριμένη φωτογραφία, με 21 ιντσών μπροστινό τροχό, ελαφρώς «τακουνάτα» ελαστικά και μεγάλες διαδρομές αναρτήσεων, καθώς και τη «σκέτη» Tiger 800, που θα φέρει τροχό 19 ιντσών, ασφάλτινα ελαστικά και μικρότερες διαδρομές αναρτήσεων. Ο κινητήρας και στις δύο εκδόσεις θα είναι ένας τρικύλινδρος 800 κ.εκ., βασισμένος σε αυτόν της Daytona 675 και σύμφωνα με πληροφορίες (που σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη), θα αποδίδει περίπου 100 ίππους και 8,6 κιλά ροπής, ενώ το βάρος του δεν θα ξεπερνά τα 200 κιλά. Επίσης, αμφότερες οι εκδόσεις θα διαθέτουν ABS, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε μέχρι στιγμής αν αυτό θα συμπεριλαμβάνεται ή όχι στο standard εξοπλισμό.

Τι άλλο παρατηρούμε στη συγκεκριμένη φωτογραφία; Ότι η μοτοσικλέτα που βρίσκεται σε δεύτερο πλάνο φέρει κάποια extra, όπως προστατευτικά κάγκελα, τελικό εξάτμισης από την Arrow και πλαϊνά προβολάκια, κάτι που σημαίνει ότι η Triumph έχει ήδη έτοιμη μια λίστα από αξεσουάρ για το Tiger 800. Εκτός αυτών, οι κακές γλώσσες κάνουν λόγο για σχεδιαστική ομοιότητα με το άμεσα ανταγωνιστικό μοντέλο, που δεν είναι άλλο από το BMW F800GS. Το αν ευσταθεί κάτι τέτοιο, το αφήνουμε στην κρίση σας.

Τα Tiger 800 και Tiger 800XC αναμένεται να παρουσιαστούν επισήμως στην έκθεση του Μιλάνου (EICMA), η οποία θα ανοίξει τις πύλες της στις 2 Νοεμβρίου.

 

TRIUMPH - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ