net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Με ακτινωτούς τροχούς 19 και 17 ιντσών εμπρός και πίσω αντίστοιχα, επιπλέον εξοπλισμό της στάνταρ έκδοσης και χακί χρώμα έρχεται η Tiger Explorer XC.

Νέα έκδοση Triumph Tiger Explorer XC

Η Triumph διευρύνει την γκάμα του Tiger Explorer με την προσθήκη της έκδοσης XC που διαθέτει περισσότερα στάνταρ αξεσουάρ στον βασικό εξοπλισμό της και διευρυμένες δυνατότητες.

 
Η μεγαλύτερη διαφορά σε σχέση με τη βασική έκδοση που γνωρίζουμε μέχρις σήμερα εντοπίζεται στους τροχούς που είναι ακτινωτοί με αλουμινένια στεφάνια και ατσάλινες ακτίνες. Αν και διατηρούν ην ίδια διάσταση σε σχέση με το απλό Tiger Explorer (19 και 17 ίντσες εμπρός και πίσω αντίστοιχα), θα βελτιώσουν έστω και ελαφρά τις δυνατότητές του Tiger Explorer στο χώμα χάρη στην καλύτερη πληροφόρηση που προσφέρουν στον αναβάτη, σε σαθρό έδαφος, έναντι των πιο άκαμπτων χυτών αλουμινένιων.

Επιπλέον της βασικής έκδοσης που εξοπλίζεται με cruise control, traction control και ABS, το Tiger Explorer XC φέρει στον εξοπλισμό του υψηλής ανθεκτικότητας χούφτες,  υψηλής απόδοσης διπλούς προβολείς ομίχλης, ανθεκτικά προστατευτικά κάγκελα πάχους 22χιλ και βαρέων προδιαγραφών αλουμινένια ποδιά για τον κινητήρα. 

Για αναβάτες που επιθυμούν να εξοπλίσουν την XC τους ακόμα περισσότερο, υπάρχει μια εκτενής γκάμα 54 γνησίων αξεσουάρ Triumph από την οποία μπορούν να επιλέξουν.

Το διεθνές ντεμπούτο της Tiger Explorer XC θα ακολουθήσει στην έκθεση Intermot στην Κολωνία στις 2 Οκτωβρίου 2012. Τα test rides στις εκθέσεις Triumph, στη χώρα μας θα είναι διαθέσιμα στις αρχές Μαρτίου 2013.

Περισσότερα για την Triumph Tiger Explorer και τη δοκιμή της βασικής έκδοσης επί ελληνικού εδάφους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

 

TRIUMPH - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ