net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το 3κύλινδρο μοτέρ που είδαμε στην Intermot σηματοδοτεί και την αλλαγή πλέυσης της Yamaha στα μοτέρ. Ίσως τον δουμε και στα supersport μοντέλα της.

Σε φάση δοκιμών το επόμενο Yamaha R1;

Η Yamaha ετοιμάζει νέο R1-και R6- και οι πρώτες φωτογραφίες του είδαν το φως της δημοσιότητας κατά τη δοκιμή του σε πίστα! «Το πιο ακραίο όλων» σύμφωνα με τους Ιάπωνες.

 
Ειδικότερα, οι φωτογραφίες, μαζί με αναλυτικό άρθρο για το νέο superbike της ιαπωνικής εταιρίας, δημοσιεύονται από την βρετανική εφημερίδα MCN, η οποία αναφέρει επίσης ότι το μοντέλο «πιάστηκε» κατά τη διάρκεια δοκιμών του σε πίστα. Οι Βρετανοί αναφέρουν επίσης ότι το επόμενο R1 ήταν μεταμφιεσμένο ως R6 για τις ανάγκες φυσικά των δοκιμών.

Οι Ιάπωνες, από την άλλη έχουν δηλώσει ότι η επόμενη γενιά του R1 θα είναι η πιο ακραία που έχει παρουσιαστεί μέχρι σήμερα. Αν αυτό το συνδυάσετε με τις φήμες-και επίσημες δηλώσεις- οι οποίες κυκλοφορούν από τον περασμένο Οκτώβρη και κάνουν λόγο για αλλαγή από τους τετρακύλινδρους των 600 και 1000 κ.εκ. σε τρικύλινδρους 675 και 1.100 κ.εκ. τότε σίγουρα έχουμε να περιμένουμε πολλά από τους Ιάπωνες και τη επόμενη γενιά YZF.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ