net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ολόκληρη η παραγωγή του νέου Yamaha YZF-R1M εξαντλήθηκε σε λιγότερο ένα μήνα!

Το R1M διαφέρει από το απλό χάρη στις ηλεκτρονικές αναρτήσεις της Öhlins, τα ανθρακονημάτινα φέρινγκ και το ηλεκτρονικό πακέτο Communication Control Unit.

Όλοι οι νέοι ιδιοκτήτες του R1M θα είναι καλεσμένοι στα track days Yamaha Racing Experience τον ερχόμενο Ιούλιο.

Ψάξτε και δεν θα βρείτε πουθενά το νέο Yamaha R1M!

Ξεπούλησε το νέο R1M της Yamaha!

Τι κι αν είναι μια εξειδικευμένη αγωνιστική κατασκευή, κοστίζει 24.900 ευρώ και μπορεί να αγοραστεί μόνο μέσω online παραγγελίας; Το νέο superbike εξαντλήθηκε σε λιγότερο από έναν μήνα από τη στιγμή της κυκλοφορίας του.

 
Η Yamaha με δελτίο Τύπου ανακοινώνει πως το μονάκριβό της YZF-R1M από τις 31 Μαρτίου 2015 έχει εξαντληθεί σε όλες τις χώρες της Ευρώπης –συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Αν ακόμη ψάχνεις να το βρεις μάλλον θα πρέπει να περιμένεις μέχρι να βγει η επόμενη φουρνιά του 2016 ή να σταθείς τυχερός με κάποιον που το έχει ήδη αποκτήσει και θα θελήσει να το μεταπουλήσει.

Σύμφωνα με τις αρχικές εξαγγελίες της Yamaha το R1M ήταν προγραμματισμένο να παραχθεί για το 2015 σε αυστηρά 1.000 κομμάτια, τα οποία είχαν κατανεμηθεί σε συγκεκριμένες ποσότητες στις διάφορες αγορές του κόσμου. Σε κάποιες χώρες ο κόσμος έτρεχε και δεν προλάβαινε, όπως λ.χ. στην Αγγλία όπου οι 75 μοτοσυκλέτες που προορίζονταν για εκεί εξαφανίστηκαν σε κάτι λιγότερο από δύο ώρες! Ήδη από τις αρχές Μαρτίου διαβάζαμε πως οι 'Αγγλοι έψαχναν στη Γαλλία ή όπου αλλού άκουγαν πως έχουν απομείνει κάποια κομμάτια για να τα προλάβουν.

Στις 31 Μαρτίου λοιπόν ήρθε και το επίσημο μαντάτο προς τους απανταχού επίδοξους ιδιοκτήτες του ακριβού R1: τέλος. Δεν υπάρχει πια λόγος να ψάχνει κανείς, καθώς η Yamaha δηλώνει πως δεν υπάρχει καμιά μοτοσικλέτα διαθέσιμη σε ευρωπαϊκή αγορά και γι’ αυτό έκλεισε και την ειδική ιστοσελίδα online παραγγελίας του.

Το R1M διαφέρει από το απλό μοντέλο χάρη στο περίτεχνο σύστημα ηλεκτρονικών αναρτήσεων της Öhlins, τα ανθρακονημάτινα φέρινγκ και το ηλεκτρονικό πακέτο Communication Control Unit (CCU) με ενσωματωμένο GPS και datalogger ως αγωνιστικό συμπλήρωμα στην ήδη υπερ-πλήρη ηλεκτρονική υποστήριξη του βασικού R1. 

Όλοι οι νέοι ιδιοκτήτες του R1M θα είναι επίσης καλεσμένοι της Yamaha στα track days Yamaha Racing Experience τον ερχόμενο Ιούλιο, τα οποία θα φιλοξενηθούν σε τέσσερεις ευρωπαϊκές πίστες: Mugello, Spa, Brno και Nürburgring. 

Εκεί θα τους περιμένει ο ένας και μοναδικός Colin Edwards μαζί με τους εκπαιδευτές της Yamaha, αλλά και η Dainese που από τον περασμένο Φεβρουάριο συνεργάζεται με τη Yamaha και θα προσφέρει στους τυχερούς την ευκαιρία να αποκτήσουν μια δική τους φόρμα D Air Racing Airbag, μετρημένη στα μέτρα τους από τους κορυφαίους Ιταλούς μοτο-μόδιστρους.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ