net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Tiger 800 XRT ABS είναι κατά βάση ένα XRx, με πλούσιο πακέτο εξοπλισμού που περιλαμβάνει ένα σωρό καλούδια. Η μοτοσικλέτα κοστίζει 12.890 ευρώ.

Αντίστοιχα, το XCA ABS είναι ένα XCx με πολλά επιπλέον επίσημα αξεσουάρ στο πακέτο, και κοστίζει 13.890 ευρώ.

Θερμαινόμενη σέλα αναβάτη-συνεπιβάτη και θερμαινόμενα γκριπ, μεγαλύτερη γεννήτρια 650W με 3 παροχές ρεύματος, βάσεις για βαλίτσες, κ.α., για το XRT ABS.

Θερμαινόμενες σέλες και γκριπ, μεγάλη γεννήτρια, βάσεις για βαλίτσες, προβολείς ομίχλης, βάση για GPS, και αλουμινένια μαρσπιέ για το XCA ABS.

Triumph Tiger 800 XCA και XRT: Τιμές

Ανακοινώθηκαν από την αντιπροσωπεία της Triumph στην Ελλάδα οι τιμές των δύο νέων εκδόσεων για το Triumph Tiger 800 (XCA ABS και XRT ABS), με το μοντέλο πλέον να αριθμεί 7 διαφορετικές εκδόσεις εξοπλισμού.

 
Το Tiger 800 XRT ABS είναι κατά βάση ένα XRx -δηλαδή η πιο πλούσια εκ των δύο εκδόσεων που είναι σήμερα διαθέσιμες- στην οποία προστίθεται το ακόλουθο πακέτο εξοπλισμού: θερμαινόμενη σέλα αναβάτη-συνεπιβάτη και θερμαινόμενα γκριπ, μεγαλύτερη γεννήτρια 650W με τρεις παροχές ρεύματος, βάσεις για τις αλουμινένιες βαλίτσες Expedition (οι βαλίτσες δεν περιλαμβάνονται), προβολείς ομίχλης, βάση για GPS, αισθητήρες πίεσης ελαστικών, αλουμινένιο δοχείο υγρών φρένου, και αλουμινένια σχάρα ψυγείου. 

Η τιμή του XRT ABS ανακοινώθηκε στα 12.890 ευρώ.

Αντίστοιχα, το XCA ABS είναι ένα XCx με τα εξής επιπλέον αξεσουάρ: θερμαινόμενη σέλα αναβάτη-συνεπιβάτη και θερμαινόμενα γκριπ, μεγαλύτερη γεννήτρια 650W με τρεις παροχές ρεύματος, βάσεις για τις αλουμινένιες βαλίτσες Expedition (οι οποίες ούτε εδώ περιλαμβάνονται), προβολείς ομίχλης, βάση για GPS, και αλουμινένια μαρσπιέ.

Η τιμή του XCA ABS ανακοινώθηκε στα 13.890 ευρώ.

 

TRIUMPH - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ