net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Προβολέας με διπλό ανακλαστήρα και ενσωματωμένα φλας, φώτα ημέρας με LED.

Το Piaggio Beverly 300 i.e. δίνει στον αναβάτη αίσθηση πλήρους ελέγχου, επιπέδου μοτοσικλέτας.

Τετράχρονος, μονοκύλινδρος κινητήρας 300 κ.εκ. με 4 βαλβίδες και ηλεκτρονικό ψεκασμό, με απόδοση 21,6 ίππων στις 7.250 σ.α.λ. και 23 Nm στις 5.750 σ.α.λ.

Ένα από τα απόλυτα best seller της ελληνικής αγοράς.

Piaggio Beverly 300 ie: Best seller οδηγική εμπειρία μόνο με 3.990 ευρώ

Ξεχωρίζει με την κομψή του εμφάνιση, προσφέρει ασφάλεια και επιδόσεις αντάξιες ενός best seller. Το Piaggio Beverly έχει κερδίσει τη φήμη σαν ένα ευέλικτο σκούτερ, ιδανικό για την πόλη αλλά και κοντινές αποδράσεις.

 
Το εμπρός μέρος του Piaggio Beverly 300ie είναι εντυπωσιακό, με τον προβολέα που διαθέτει διπλό ανακλαστήρα και ενσωματωμένα φλας, καθώς και τα καινοτόμα φώτα ημέρας με LED που βρίσκονται εκατέρωθεν της χαρακτηριστικής λεπτομέρειας από χρώμιο στο κέντρο της ποδιάς. Η σύγχρονη σχεδίασή του αναδεικνύει δυναμισμό και αρμονία σε ένα σπορ συνδυασμό. Το εμπρός μέρος ταιριάζει απόλυτα με τη λεπτή και μοντέρνα ουρά, με επιπλέον κοινό σημείο τη χρήση λυχνιών LED για τα φώτα θέσης και στοπ. Η διχρωμία του σκούτερ, με τα χρωματιστά μέρη να εναλλάσσονται με βαμμένα σε χρώμα αλουμινίου ένθετα, συνδυάζεται χρωματικά με τη σέλα και τους εσωτερικούς χώρους.

Η γεωμετρία του τριγώνου που περιγράφεται από τη σέλα, το τιμόνι και το πάτωμα και ουσιαστικά οριοθετεί μια θέση οδήγησης που προσφέρει εύκολο χειρισμό και άριστη εργονομία για ψηλόσωμους αναβάτες. Το Piaggio Beverly 300 i.e. δίνει στον αναβάτη αίσθηση πλήρους ελέγχου, επιπέδου μοτοσικλέτας. Η σέλα με δύο επίπεδα, ξεχωριστά για οδηγό και συνοδηγό, έχει καμπύλο σχήμα για εύκολη και ασφαλή στήριξη στο έδαφος και άνετο αφρώδες υλικό. Η σέλα ανοίγει εύκολα από ένα μπουτόν στο τιμόνι ή από το μοχλό μέσα στο ντουλαπάκι της ποδιάς. Ο μεγάλος φωτιζόμενος χώρος αποθήκευσης κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενήσει δύο κράνη full jet.

Ο τετράχρονος, μονοκύλινδρος κινητήρας 300 κ.εκ. με 4 βαλβίδες και ηλεκτρονικό ψεκασμό, παρέχει μέγιστη ισχύ 21,6 ίππων στις 7.250 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 23 Nm στις 5.750 σ.α.λ.. Αυτές είναι οι αξίες που διασφαλίζουν στο Beverly υψηλή απόδοση και άμεση ανταπόκριση στο γκάζι για εξαιρετικές επιδόσεις σε κάθε διαδρομή με έναν ή δύο αναβάτες.

Αποκτήστε τώρα ένα από τα απόλυτα και διαχρονικά best seller της ελληνικής αγοράς στη μοναδική τιμή των 3.990 ευρώ!

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ