net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ψηφίστε και κερδίστε 4 νέα μοντέλα στον διαγωνισμό Best Moto 2017 του MotoΤρίτη!

Ποια είναι η πιο ποιοτική μάρκα;

Ο διαγωνισμός Best Moto 2017, συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον. Περισσότεροι από 10.000 συμμετέχοντες , έχουν ήδη, λάβει μέρος στο μεγαλύτερο διαγωνισμό των τελευταίων ετών.

 
Ανάμεσα από 27 μοντέλα μοτοσυκλετών και 19 μοντέλα scooter, όλων των κατηγοριών, μπορείτε να ψηφίσετε, αυτά, που εσείς θεωρείτε ότι είναι τα καλύτερα της αγοράς.

Οι μεγάλοι νικητές, που θα αναδειχθούν έπειτα από ηλεκτρονική κλήρωση, θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν 4 ολοκαίνουργιες μηχανές, χωρίς επιπλέον περιορισμούς.

Αυξήστε τις πιθανότητες να είστε ο τελικός νικητής, κερδίζοντας μια επιπλέον συμμετοχή , αφού πρώτα συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο που βρίσκεται στο δεύτερο σκέλος της ψηφοφορίας.

Η μάχη για την ανάδειξη της καλύτερης μοτοσυκλέτας έχει ανάψει , ενώ στα επιμέρους μέτωπα, το Brand Name των εταιριών φαίνεται να διαδραματίζει το δικό του ρόλο.

Στοιχεία όπως η ποιότητα κατασκευής,  είναι μείζονος σημασίας για κάποιους αναβάτες, όσο αναφορά την επιλογή της μοτοσυκλέτας. Σε αρκετές των περιπτώσεων, είναι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά μιας μάρκας, αυτά που σπρώχνουν τον αγοραστή σε συγκεκριμένες επιλογές.

Εσείς τι γνώμη έχετε για τις μάρκες; Ποια είναι η πιο ποιοτική; Αγοράζετε μοτοσυκλέτα, σύμφωνα με την ποιότητα της εκάστοτε μάρκας;

Ψηφίστε εδώ τα καλύτερα μοντέλα, και επιβραβεύστε την μάρκα που θεωρείτε ότι έχει την καλύτερη ποιότητα.

Η άποψή σας κερδίζει! Η γνώμη σας μετράει διπλά! Απαντήστε στο ερωτηματολόγιο και αναδείξτε την πιο ποιοτική μάρκα.

Ψηφίστε τη μάρκα που εσείς θεωρείτε την πιο ποιοτική και αυξήστε τις πιθανότητες νίκης.
 

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ