Φθινοπωρινό service V-Strom με 65 ευρώ!

Μετά τις διακοπές, ένα καλό service είναι απαραίτητο. Εκμεταλλεύσου τη φθινοπωρινή προσφορά της MRC Κ. Μάντης και κάνε συντήρηση στο Suzuki V-Strom 650 σου με μόλις 65 ευρώ!

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Η σωστή συντήρηση της μοτοσυκλέτας είναι σημείο κλειδί για την καλή της λειτουργία. Στην MRC Κ. Μάντης το γνωρίζουν και προσφέρουν τα γνήσια κιτ συντήρησης για V-Strom 650 2007 - 2011 σε μοναδικές τιμές για να κρατήσετε σε φόρμα την καλή σας.
  • Το πρώτο κιτ κοστίζει 65 ευρώ και περιλαμβάνει φίλτρο αέρα, μπουζί και φίλτρο λαδιού.
  • Το δεύτερο κιτ κοστίζει 95 ευρώ και περιλαμβάνει 3 λίτρα ημισυνθετικού λιπαντικού EXP 15W/50 της Bel – Ray, φίλτρο λαδιού, φίλτρο αέρα και μπουζί.

 
Και μην ξεχνάτε ότι από το 2009, η MRC Κ. Μάντης είναι εξουσιοδοτημένο συνεργείο και κέντρο ανταλλακτικών των εταιρειών SYM, MODENAS και DAYTONA. Αν είστε κάτοχος YAMAHA, HONDA, KAWASAKI, TRIUMPH, KYMCO ή PIAGGIO, μπορείτε να απευθυνθείτε στους εξειδικευμένους τεχνικούς για το σέρβις ή οποιαδήποτε εργασία επισκευής, αλλά και βελτίωσης, καθώς ο Κώστας Μάντης έχει προετοιμάσει αγωνιστικές μοτοσυκλέτες και έχει υποστηρίξει, σαν αρχιμηχανικός της SUZUKI ΕΛΛΑΣ, πολλούς Έλληνες αναβάτες σε αγώνες ελληνικών, αλλά και παγκόσμιων πρωταθλημάτων και κυπέλων, χαρίζοντάς τους σημαντικές διακρίσεις και τίτλους.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Λ. Μεσογείων 44 – 46 Αμπελόκηποι, TK 11527
Τηλ & Fax: 210 7487092
www.mrckmantis.gr
Facebook Page