Kawasaki Versys X 300 με δώρα αξίας 400 ευρώ

Με βασικά στοιχεία την άνεση, την ευκολία και τον πολύπλευρο χαρακτήρα του, το Versys X 300 είναι μια καθημερινή light adventure μοτοσυκλέτα, εξίσου ικανή για ασφάλτινες, αλλά και εκτός δρόμου διαδρομές.

Με το σχεδιασμό του, η Kawasaki θέλησε να παρουσιάσει μια επιβλητική σε εικόνα μοτοσυκλέτα που δεν θυμίζει σε τίποτα μικρό μοντέλο αυτής της κατηγορίας. Στον τομέα της ποιότητας, το μικρό Versys δεν αφήνει πολλά περιθώρια για παράπονα, καθώς πρόκειται για μια συμπαγής κατασκευή από την οποία απουσιάζουν ανεπιθύμητοι τριγμοί και κραδασμοί. Η εργονομία είναι προσανατολισμένη στην σπορ και άνετη συμβίωση, καθώς το μικρό Versys προσφέρει ξεκούραστες ώρες οδήγησης στον αναβάτη. Η ζελατίνα, αν και δεν ρυθμίζεται, προσφέρει ικανοποιητική προστασία από τα στοιχεία της φύσης. Ο πίνακας οργάνων αποτελείται από ένα μεγάλο και αναλογικό στροφόμετρο, στην άκρη του οποίου έχει ενσωματωθεί μια μικρή LCD οθόνη.


Ο 8βάλβιδος υδρόψυκτος, δικύλινδρος κινητήρας, χωρητικότητας 296 κυβικών εκατοστών, είναι βασισμένος σε αυτόν του Ninja 300 και έχει βελτιωθεί ώστε να δοθεί έμφαση στην χαμηλο-μεσαία περιοχή στροφών. Διαθέτει σύστημα διπλής πεταλούδας, το οποίο εξισορροπεί την καμπύλη ισχύος και βοηθάει το μοτέρ να αποδώσει 40 ίππους στις 11.500σαλ. με ροπή 2,6 kgm στις 10.000σαλ. Το ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο τύπου διαμάντι εξασφαλίζει την απαραίτητη σταθερότητα και ακαμψία.


Οι αναρτήσεις της KYB παρόλη την απουσία ρυθμίσεων, κάνουν εξαιρετική δουλεία στην απόσβεση των ανωμαλιών σε κάθε είδους οδόστρωμα. Μπροστά βρίσκουμε ένα τηλεσκοπικό πιρούνι 41 χιλιοστών με διαδρομή 130 χιλιοστών και πίσω ένα μονό αμορτισέρ, με ρύθμιση προφόρτισης ελατηρίου και διαδρομή 148 χιλιοστών. Στον τομέα της πέδησης το μοντέλο της Kawasaki έχει εξοπλιστεί με ένα μονό δίσκο 290 χιλιοστών τύπου μαργαρίτα, με δαγκάνα 2 εμβόλων μπροστά και ένα μονό δίσκο 220 χιλιοστών τύπου μαργαρίτα με δαγκάνα 2 εμβόλων πίσω. Το δικάναλο ABS της Bosch, εξασφαλίζει ασφαλές φρενάρισμα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες,

Τώρα, με κάθε αγορά Versys-X 300, παίρνεις δώρο δύο χρήσιμα, γνήσια αξεσουάρ Kawasaki, αξίας 400 ευρώ, για ακόμα μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια στη συμβίωσή σου με τη μοτοσυκλέτα σου:

-Εργοστασιακή κεντρική βαλίτσα Kawasaki χωρητικότητας 30L. Το κάλυμμα της βαλίτσας είναι ασορτί με το χρώμα της μοτοσυκλέτας (Πράσινο ή Γκρι)

-Εργοστασιακά προστατευτικά κάγκελα. Σχεδιασμένα ειδικά για το Versys-X 300, τα κάγκελα προστατεύουν τον κινητήρα και τα φαίρινγκ σε περίπτωση πτώσης, ενισχύοντας ταυτόχρονα την adventure εμφάνιση της μοτοσυκλέτας.