Το Kymco AK 550 σε τιμή προσφοράς!!!

Το ΑΚ 550 ανοίγει μια νέα σελίδα για την Kymco στα scooter σούπερ τουρισμού. Συνδυάζει την άνεση και την ευκολία ενός scooter, με την υψηλή απόδοση και την οδηγική απόλαυση μιας σπορ κατασκευής.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

ΤΙΜΗ: 9.595,00 ευρώ 
TIMH ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ:  9.215,00 ευρώ
 
Η αιχμηρή σχεδίαση του ΑΚ 550 είναι διάχυτη σε όλο το μήκος της σιλουέτας και αναδεικνύει τον σπορ χαρακτήρα του μοντέλου. Η συναρμογή και η βαφή των πλαστικών μερών βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, χωρίς τριγμούς και κραδασμούς. Η σέλα, είναι αναπαυτική με πλούσιο αφρώδες. Αρκετός είναι ο χώρος και για τον συνεπιβάτη, όπου σε συνδυασμό με τις μεγάλες πρακτικές χειρολαβές δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα ακόμα και σε μακρινές αποστάσεις.

Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα επαρκεί για την τοποθέτηση ενός full face και ενός jet κράνους. Δύο ντουλαπάκια αριστερά και δεξιά στο εσωτερικό της ποδιάς, εκτός από έξτρα χώρο για μικροαντικείμενα διαθέτουν υποδοχή USB για φόρτιση ηλεκτρικών συσκευών. Στον στάνταρ εξοπλισμό ανήκουν οι θερμαινόμενες χειρολαβές, η ρυθμιζόμενη ζελατίνα, το χειρόφρενο, το keyless σύστημα και το σύστημα διασύνδεσης noodoe, που μέσω ειδικής εφαρμογής για smartphone δίνει πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες και σε χρήσιμες ενημερώσεις. Η καρδιά του νέου ΑΚ 550, είναι ένας υδρόψυκτος δικύλινδρος κινητήρας με 2 εκκεντροφόρους επικεφαλής. Τα 550 κυβικά, από τα οποία πήρε το όνομα του το ΑΚ 550, αποδίδουν 53,5 ίππους στις 7.500 σαλ και 5,6 κιλά ροπής στις 5.500 σαλ.

Το διαιρούμενο αλουμινένιο πλαίσιο του ΑΚ 550 είναι ιδιαίτερα ελαφρύ, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει την απαραίτητη ακαμψία για σπορ οδήγηση. Στον τομέα της ανάρτησης, το εμπρός μέρος εξοπλίζεται με ένα ανεστραμμένο τηλεσκοπικό πιρούνι 41 χιλιοστών και πίσω τοποθετήθηκε ένα οριζόντιο αμορτισέρ με 3 στάδια αυξομείωσης και ένα διαιρούμενο ψαλίδι αλουμινίου. Στα φρένα συναντάμε διπλούς wave δίσκους 270 χιλιοστών με τετραπίστονες δαγκάνες της Brembo για εμπρός και μονό wave δίσκο 260 χιλιοστών πίσω. Το δικάναλο ABS της Bosch είναι το ελαφρύτερο, που υπάρχει σήμερα στην αγορά και προσφέρει ασφάλεια σε περίπτωση ανάγκης.