Προσφορά Versys X 300: Ίσα που προλαβαίνεις

Για λίγες μόνο ημέρες το Kawasaki Versys X 300 σε χαμηλότερη τιμή. Δείτε πόσο..

Έκπτωση: 400 ευρώ
Νέα τιμή: 5.590 ευρώ


Η Kawasaki αξιοποίησε την επιτυχία και το βάρος του ονόματος «Versys» και δημιούργησε μια μικρού κυβισμού adventure μοτοσυκλέτα με στόχο να προσελκύσει νέους και όχι μόνο αναβάτες.
 
Οι έντονες γωνίες κυριαρχούν στην εμφάνισή της δημιουργώντας ένα μοντέρνο σύνολο που σε καμία περίπτωση δεν προδίδει τα κυβικά του. Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει σχάρα και ικανοποιητικού μεγέθους ζελατίνα, ενώ τα όργανά του αποτελούνται από αναλογικό στροφόμετρο και LCD οθόνη με πλήρης ενδείξεις μεταξύ των οποίων shift light και ένδειξη οικονομικής οδήγησης.
 


Η Kawasaki έχει εφοδιάσει τo Versys-X 300 με υδρόψυκτο, δικύλινδρο κινητήρα 296 κυβικών, που αποδίδει 40 ίππους στις 11.500 σαλ. με ροπή 2,6 kgm στις 10.000 σαλ. Η χαμηλή κατανάλωση σε συνδυασμό με το 17 λίτρων ρεζερβουάρ καυσίμων προσφέρει αρκετά μεγάλη αυτονομία. Ο κινητήρας συνεργάζεται με κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων μέσω συμπλέκτη ολίσθησης, ο οποίος αποτρέπει το μπλοκάρισμα του πίσω τροχού σε απότομο κατέβασμα ταχυτήτων.
 


Το πλαίσιό του είναι ατσάλινο σωληνωτό τύπου διαμάντι και έχει επιλεγεί ένα τηλεσκοπικό πιρούνι 41 χιλιοστών με διαδρομή 130 χιλιοστά εμπρός και πίσω ένα μονό αμορτισέρ, με ρύθμιση προφόρτισης ελατηρίου και διαδρομή 148 χιλιοστών. Στον τομέα της πέδησης συναντάμε μονό δίσκο 290 χιλιοστών τύπου μαργαρίτα, με δαγκάνα 2 εμβόλων μπροστά και ένα μονό δίσκο 220 χιλιοστών τύπου μαργαρίτα με δαγκάνα 2 εμβόλων πίσω, ενώ στάνταρ είναι το δικάναλο ABS της Bosch. Οι τροχού που έχει επιλέξει η Kawasaki έχουν πιο χωμάτινο προσανατολισμό, καθώς είναι ακτινωτοί 19 ιντσών εμπρός και 17 πίσω με ελαστικά 100/90-19 και 130/80-17 αντίστοιχα. (...περισσότερα).