BMW Βελμάρ: Restart με νέες απίθανες τιμές

Η BMW Βελμάρ γιορτάζει την επιστροφή στους δρόμους προσφέροντας τα F 750 GS και F 850 GS σε χαμηλότερες τιμές. Διάβασε περισσότερα.

Η λήξη της απαγόρευσης κυκλοφορίας και ο ανοιξιάτικος καιρός είναι ιδανικός συνδυασμός και μπορείς να ταξιδέψεις όσο θέλεις και να ανακαλύψεις τις ομορφιές της Ελλάδας. Η καλύτερη παρέα όμως σε ένα τέτοιο ταξίδι είναι μια μεσαίου κυβισμού μοτοσυκλέτα της BMW. Τα F 750 GS και F 850 GS συνδυάζουν το γνήσιο DNA και τις δυνατότητες της σειράς GS με τη χαμηλή κατανάλωση και την ευκολία χρήσης. Η BMW Βελμάρ κάνει την απόκτησή τους ακόμα ευκολότερη με το όφελος να φτάνει τα 1000 ευρώ, ενώ τα δυο μοντέλα συνοδεύονται από 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. Ας τα δούμε αναλυτικά:


BMW F 750 GS

Όφελος: 800 ευρώ
 

Το F 750 GS διαθέτει ισορροπημένα χαρακτηριστικά, για οδήγηση σε κάθε είδους διαδρομή. Ευέλικτος χειρισμός χάρη στα ανανεωμένα γεωμετρικά χαρακτηριστικά, που προσφέρουν  αυξημένη ακαμψία και σταθερότητα, υψηλή άνεση με βελτιωμένη εργονομία που διευκολύνει τον αναβάτη, καθώς και αυξημένα επίπεδα ασφάλειας. Το F 750, έχοντας σαφώς πιο ασφάλτινο προσανατολισμό από το αδερφό F 850, αποτελεί την είσοδό σου στη σειρά GS. Aρτια εξοπλισμένο, θα το λατρέψεις και θα σου αποδείξει ότι η μετάβαση σου σε μεγαλύτερη κατηγορία, είναι μια περιττή διαδικασία. O ιδανικός σύντροφος από τα στενά της πόλης έως τις πιο απομακρυσμένες γωνίες του κόσμου.

Διαβάστε εδώ την αναλυτική δοκιμή του F 750 GS

 

BMW F 850 GS

Όφελος: 1000 ευρώ

Το F 850 είναι ένα γνήσιο παιδί της οικογένειας GS και θέτει νέα standards στην απαιτητική κατηγορία των Adventure μοτοσυκλετών με όπλα του την κορυφαία ποιότητα κατασκευής, τον πλούσιο εξοπλισμό, και έναν δικύλινδρο κινητήρα διαμάντι 853 κυβικών με 95 ίππους. Η σέλα είναι μεγάλη σε διαστάσεις και προσφέρει απαράμιλλη άνεση σε οδηγό και συνεπιβάτη, όση ώρα και αν διαρκεί η διαδρομή. Αυτό που κάνει ξεχωριστό το F 850 GS είναι η διττή φύση του, που το μετατρέπει σε ένα άριστο χρηστικό εργαλείο καθημερινής χρήσης από τη μία και σε ένα χωμάτινο όπλο από την άλλη. Φτιαγμένο για την πόλη αλλά και για μακρινά ταξίδια, έτοιμο να προσφέρει άνετα και ξεκούραστα χιλιόμετρα. Και σε κάθε εκτός δρόμου μονοπάτι, θα ανακαλύψεις ότι δεν θέτει συμβιβασμούς. Ελαφρύ και εύκολο στη χρήση, θα σε συντροφεύσει σε όποια περιπέτεια εσύ επιλέξεις.

Δείτε εδώ τη δοκιμή του F 850 GS
 

Στοιχεία επικοινωνίας για πληροφορίες:

Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ATEE)
Μαρίνου Αντύπα 10,
57001 Θέρμη, Θεσσαλονίκη
Τ. 2310 475871
info@bmw-velmar.gr
www.bmwmotorrad-velmar.gr

 

Διαβάστε ακόμα