Kymco: Οι super προσφορές συνεχίζονται

Το πρόγραμμα Kymco Restart παίρνει παράταση και σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις με επιπλέον έκπτωση από τις ήδη υπάρχουσες προσφορές, το scooter που σου ταιριάζει.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Ένα δυναμικό restart πρέπει να συνοδεύεται από αντίστοιχα δυναμικές προτάσεις. Η Kymco το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα αφού προσχώρησε σε μείωση της λιανικής τιμής σε έξι αρκετά δημοφιλή scooter από την γκάμα της. Ας δούμε αναλυτικά ποια μοντέλα περιλαμβάνει η προσφορά.

People One 125i CBS
Το νέο People One  διατηρεί όλα τα γνώριμα χαρακτηριστικά των προκατόχων του: καθημερινό, απλό και ξεχωριστό. Με μεγάλους τροχούς, πρακτικό επίπεδο πάτωμα και αναπαυτική σέλα αποτελεί ένα καθημερινό scooter πόλης ανήκοντας, όμως σε εντελώς νέα σχεδιαστική σχολή. Με κινητήρα 125 κυβικών με ηλεκτρονικό ψεκασμό τεχνολογίας DIS (Drop Injection System), που επιτρέπει τη βελτιστοποίηση των επιδόσεων με ταυτόχρονη μείωση των εκπομπών ρύπων και κατανάλωσης και εξοπλισμένο με 2 δισκόφρενα και σύστημα συνδυασμένου φρεναρίσματος
Τώρα, ακόμα πιο προσιτό με όφελος 250 ευρώ.
Νέα τιμή: 2.095 ευρώ

 
People S 150i ABS
Ευέλικτο και ελαφρύ, το νέο People S είναι σύγχρονο από κάθε άποψη. Ο νέος αποδοτικός 4-βάλβιδος κινητήρας G5-ECO, εγγυάται ακόµα χαµηλότερη κατανάλωση καυσίµου ενώ η απόδοσή του είναι κορυφαία για την κατηγορία. Μοντέρνο και µε κοµψή σχεδίαση αποπνέει µια αίσθηση Ιταλικής φινέτσας που σε κάνει να ξεχωρίζεις. Τώρα με επιπλέον έκπτωση 200 ευρώ από την έκπτωση μετρητοίς. Νέα τιμή: 2.495 ευρώ

Agility 16+ 200i ABS
 Η σειρά των AGILITY δημιούργησε την κατηγορία των οικονομικών scooter με μεγάλους τροχούς. Το Agility16+ 200i ABS έρχεται ανανεωμένο µε ένα και µόνο σκοπό, να κατακτήσει την πόλη. Αναβαθμισμένο στις προδιαγραφές EURO-4, αλλά και με επεμβάσεις που αυξάνουν την ασφάλεια. Απόλαυσε μοναδική ευελιξία, άνεση χάρη στην μεγάλη σέλα, προηγμένη ασφάλεια µε το δικάναλο Bosch ABS 9.1Μ (το μόνο στην κατηγορία) και εργονομία από άλλο… πλανήτη! Το ρεζερβουάρ καυσίμου στα 7 λίτρα, εξασφαλίζει ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία σε συνεργασία με μια νέα μονάδα ηλεκτρονικού ελέγχου.
Όφελος 150 ευρώ.
Νέα τιμή: 2.195 ευρώ

 
X-Town 300i ABS Special Edition
To δημοφιλές X-Town σε μια ειδική έκδοση με πλούσιο εξοπλισμό και σπορ εμφάνιση, συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα στο σύγχρονο αναβάτη. Με προδιαγραφές Euro-4 χρησιμοποιεί ένα εξελιγμένο κινητήρα με έμφαση στην οικονομία και τη γραμμική απόδοση. Σχεδιάστηκε με κεντρική φιλοσοφία την άνεση και την πρακτικότητα στις μετακινήσεις, με το χώρο κάτω από την σέλα να φιλοξενεί άνετα κράνος οδηγού και συνοδηγού ενώ ο χώρος στην ποδιά θα βολέψει όλους τους αναβάτες σε κοντινές ή μακρύτερες διαδρομές.
Όφελος 190 ευρώ
Νέα τιμή: 3.995 ευρώ

 
Downtown 350i ABS/TCS
Με το μοντέλο να έχει πετύχει πωλήσεις πάνω από 100.000 μονάδες σε όλο τον κόσμο, η KYMCO παρουσιάζει το εντελώς νέο Downtown στοχεύοντας να συνδυάσει την άνεση που προσφέρει ένα Touring Scooter με την εμφάνιση και τη δύναμη ενός Sport. Ένα σκούτερ δύο-σε-ένα. Το νέο άκαμπτο πλαίσιο, τα συστήματα ABS και TCS (σύστημα ελέγχου πρόσφυσης) οι άνετοι χώροι και ο νέος G5-SC κινητήρας προδιαγραφών Euro-4 με αυξημένη απόδοση, υπόσχονται ασφάλεια, απόλυτη ευελιξία, άνεση και oικονομία, εντός και εκτός πόλης. Οδήγησε το σήμερα και νιώσε από την πρώτη στιγμή την αίσθηση της «Απόλυτης εμπειρίας οδήγησης»!
Τώρα με επιπλέον όφελος 200 ευρώ από την τιμή μετρητοίς (συνολική έκπτωση 800 ευρώ)!
Νέα τιμή: 4.795 ευρώ
 

Xciting S 400i ABS Noodoe
 Πέμπτη γενιά ενός μοντέλου που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2003. Το νέο XCITING-S 400 με το σύγχρονο δυναμικό σχεδιασμό του αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό σπορ, στυλ , άνεσης και υψηλής απόδοσης. Βελτιωμένο παντού με νέο πλαίσιο και βάσεις κινητήρα, βελτιωμένο G5-SC κινητήρα με την υψηλότερη ισχύ στην κατηγορία, προοδευτική μετάδοση και πλήρη εξοπλισμό. Διαθέτει ρυθμιζόμενο ανεμοθώρακα  σε 5 θέσεις, εύκολα χωρίς τη χρήση εργαλείων, ώστε να προσαρμόζεται εύκολα στο ύψος του κάθε αναβάτη και να προσφέρει τη μέγιστη προστασία σε κάθε συνθήκη. Νέο τιμόνι σχήματος “V” που βελτιώνει την ακρίβεια οδήγησης και βελτιστοποιεί την ορατότητα του ταμπλό. Προβολείς LED με φώτα ημέρας που αποτελούν  την αισθητική υπογραφή του νέου XCITING-S αυξάνοντας την επιθετικότητα και το τονίζοντας το δυναμικό του σχεδιασμό. Τεχνολογικά προηγμένο με την πλατφόρμα διασύνδεσης με έξυπνα κινητά Noodoe, που εκτός των άλλων διαθέτει πλέον και πλοηγό GPS ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε δίκυκλα.
Επιπλέον όφελος 700 ευρώ από την τιμή μετρητοίς (συνολική έκπτωση 1.000 ευρώ)!
Νέα τιμή: 5.995 ευρώ

 
Το πρόγραμμα Kymco Restart παίρνει παράταση μέχρι 30/6/2020
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ https://restart.kymco.gr/