net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το συγκεκριμένο R1 έπεσε στα χέρια των ειδικών της Sesto Cycles και ιδού το αποτέλεσμα.

Ο δημιουργός του, σίγουρος πως είναι απόλυτα λειτουργικό, οδήγησε το custom μοντέλο έως την Έκθεση του Long Beach.

Sesto Cycles R1 Custom

Η εταιρεία Sesto Cycles κέρδισε το διαγωνισμό Custom Showdown Pro Builder που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Μοτοσικλέτας στο Long Beach των ΗΠΑ με το αγνώριστο R1 της φωτογραφίας!

 

Το ιδιότυπο μπροστινό είναι το σημείο που τραβάει περισσότερο τα βλέμματα πάνω στο R1 της Sesto Cycles. Οι υπεύθυνοι προσάρμοσαν το μονόμπρατσο σύστημα και αντικατέστησαν το… συνηθισμένο μπροστινό ελαστικό με ένα μεγαλύτερο και φαρδύτερο. Μονόμπρατσο ψαλίδι συναντάμε και πίσω. Όσον αφορά στον αισθητικό τομέα, η Sesto Cycles επέλεξε το συγκεκριμένο χρώμα ως φόρο τιμής στο μουσικό παρελθόν της Yamaha. Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα, μάλιστα, επανασχεδίασε το πρώτο λογότυπο της εταιρείας από το 1898: έναν φοίνικα που έχει αρπάξει ένα διαπασών.

Και επειδή ο δημιουργός ήταν σίγουρος πως το μακρύ μεταξόνιο και το ιδιαίτερο μπροστινό της μοτοσικλέτας θα δημιουργήσει αμφιβολίες σε πολλούς, σχετικά με το αν η μοτοσικλέτα μπορεί να οδηγηθεί, πήγε ο ίδιος τη μοτοσικλέτα στην Έκθεση, διανύοντας περίπου 50 χλμ.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ