net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η σύγχρονη αισθητική, αλλά και ο εξαιρετικός κινητήρας του Beverly 300, είναι δύο από τα βασικά στοιχεία που ξεχωρίζουν.

Ο δίσκος των 300 χιλ. είναι ο μεγαλύτερος στην κατηγορία και σε συνδυασμό με τη νέα τρόμπα, προσφέρει βελτιωμένη απόδοση και αίσθηση στο φρένο.

Κάτω από τη σέλα θα χωρέσει ένα full face κράνος ή δύο jet.

Με το κουμπί Mode, η ψηφιακή οθόνη προβάλλει ενδείξεις για ολικό και μερικό χιλιομετρητή, θερμοκρασία, ώρα και τάση μπαταρίας.

Piaggio Beverly 300 με μόλις 4.180 ευρώ στον Λυμπερόπουλο

Το Piaggio Beverly 300 διατίθεται σε μειωμένη τιμή, κατά 360 ευρώ! Πλέον το εξαιρετικό μεσαίο scooter κοστίζει μόλις 4.180 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε στα καταστήματα της εταιρείας Λυμπερόπουλος.

 

Το μοτέρ των 278 κ.εκ. αποτελεί ίσως το καλύτερο σημείο του Beverly. Γραμμικό σε ολόκληρο το φάσμα λειτουργίας του, γεγονός που σημαίνει ότι θα ικανοποιήσει με το παραπάνω και στις χαμηλές σ.α.λ. - σημείο που ο κινητήρας των 250 κ.εκ. δεν διέπρεπε - το μοτέρ είναι το πρώτο που δίνει τον τόνο στο χαρακτήρα του νέου Beverly. Η αυξημένη ροπή του (σε σύγκριση πάντα με τον Quasar των 244 κ.εκ.) το κάνει πιο σπιρτόζικο, ειδικά στις εκκινήσεις, ενώ η ζωντάνια δεν πρόκειται να λείψει από το Beverly, μέχρι αυτό να φτάσει κοντά στην τελική του.

Η αίσθηση που προσφέρει στον αναβάτη είναι αέρινη και παράλληλα στιβαρή. Ο όγκος του, από την άλλη, βρίσκεται στα πρότυπα της κατηγορίας και το ιταλικό scooter θα βρει κάποια εμπόδια στο δρόμο του. Έξω από την πόλη, το Beverly θα παραμείνει σταθερό, ακόμη και κοντά στην τελική του.

Μπορείτε, λοιπόν, να εκμεταλλευτείτε την προσφορά που ισχύει για το Piaggio Beverly 300 και να το αποκτήσετε με μόλις 4.180 ευρώ σε ένα από τα καταστήματα Λυμπερόπουλος.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ