net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το μεταποιημένο Ducati Scrambler με το οποίο θα τρέξει στο πρωτάθλημα AMA Flat Track ο Troy Bayliss.

Ιδού η βάση, πάνω στην οποία έφτιαξε η Lloyd Brothers Motorsports team το αγωνιστικό Ducati Scrambler.

Πανέμορφα τα χρώματα της φόρμας του Αυστραλού θρύλου των αγώνων, ασορτί με το κίτρινο-μαύρο χρώμα της μοτοσικλέτας.

Troy Bayliss: "Η συμμετοχή μου στο εθνικό πρωτάθλημα της AMA θα είναι σίγουρα μεγάλη πρόκληση, αλλά δεν μπορούσα να μην αρπάξω την ευκαιρία."

Bayliss με Ducati Scrambler στο ΑΜΑ Flat Track!

Μετά την έκτακτη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WSBK 2015, ο θρύλος Troy Bayliss αποφάσισε να συμμετάσχει στο εθνικό πρωτάθλημα Flat Track της ΑΜΑ στις Η.Π.Α., με ένα φτιαγμένο Ducati Scrambler!

 
Η special μοτοσικλέτα του τρις Παγκόσμιου Πρωταθλητή WSBK Αυστραλού αναβάτη ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ (δώστε έμφαση στη λέξη) στο Ducati Scrambler Full Throttle, και έχει προετοιμαστεί από την Lloyd Brothers Motorsports team, σε στενή συνεργασία με το Borgo Panigale. 

Οι αλλαγές σε σχέση με το Scrambler παραγωγής πολλές και δραματικές. Νέο και χειροποίητο είναι το πλαίσιο, ειδικά σχεδιασμένο για αγώνες Flat Track, αλλαγμένο το ρεζερβουάρ, διαφορετικές οι αναρτήσεις (συμβατικό αντί για ανάποδο μπροστινό, και ίσιο ψαλίδι πίσω), νέοι τροχοί 19 ιντσών, όπως επιβάλλουν οι κανονισμοί, νέες εξατμίσεις και σωλήνες, και φρένο ΜΟΝΟ στον πίσω τροχό! Φυσικά μας αποχαιρέτισε ο προβολέας, ενώ αγωνιστική είναι η σέλα, και τεράστια τα πλαϊνά Number Plates! Για ρίξτε μια ματιά και στη φιλτροχοάνη με το εκτεθειμένο φίλτρο αέρα. Τέλος, επειδή ο αερόψυκτος V2 κινητήρας δείχνει ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικός από εκείνον του Scrambler αναρωτιόμαστε αν προέρχεται από άλλο Ducati, ή αν απλώς στην έκδοση Flat Track έχουν αλλάξει καπάκια μοτέρ / desmo, κ.α.

Το ντεμπούτο Bayliss και Scrambler στο πρωτάθλημα ΑΜΑ flat track (που έχει ήδη ξεκινήσει από τις 12 Μαρτίου) θα γίνει στις 24 Μαϊού, στην οβάλ πίστα του Springfield, στο Illinois, όπου ο Bayliss -που έχει μακρά ιστορία στο Flat Track- θα τρέξει μαζί με τον ομόσταυλο του, και ειδικό στους αγώνες σε οβάλ πίστες, Johnny Lewis. Σημειώστε πως ο Bayliss δεν θα ακολουθήσει ΟΛΟ το πρωτάθλημα, αλλά μόνο συγκεκριμένους αγώνες.

"Το χώμα και οι αγώνες flat track ήταν εκεί που ακόνισα τις ικανότητες μου, στην αρχή της καριέρας μου. Ότι έμαθα στο χώμα με βοήθησε αργότερα στην άσφαλτο, και τώρα επιστρέφω εκεί όπου όλα ξεκίνησαν, και νιώθω νέος για μία ακόμη φορά! Η συμμετοχή μου στο εθνικό πρωτάθλημα της AMA θα είναι σίγουρα μεγάλη πρόκληση, αλλά δεν μπορούσα να μην αρπάξω την ευκαιρία να αγωνιστώ καβάλα σε ένα Ducati, με την ομάδα Lloyd Brothers Racing, ειδικά όταν αυτό το Ducati είναι το Scrambler."

Συμμετοχές Troy Bayliss στο ΑMA Pro Flat Track 2015 Series
  • 24 Μαΐου -  Springfield Mile (3ος γύρος)
  • 30 Μαΐου - Sacramento Mile (4ος γύρος)
  • 4 Ιουλίου - Du Quoin Mile (7ος γύρος)
  • 11 Ιουλίου - Indy Mile (8ος γύρος)
  • 6 Σεπτεμβρίου - Springfield Mile II (13ος γύρος)

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ